Arsene Wenger szerint nincs semmi probléma azzal, hogy Jens Lehmann véd addig, amíg Manuel Almunia fel nem épül.

A 41 éves német játékos először volt kezdő az Arsenalban azután, hogy ideiglenesen visszatért, mert az Ágyúsoknak három kapusa is sérült.

Lehmann a kispadon kezdett volna vasárnap, azonban Almunia megsérült a bemelegítésnél ezért be kellett állnia.

Az Ágyúsok kivizsgálásra küldték a spanyol játékost, és ha esetleg komolyabb baja lenne, akkor sem lenne baj Lehmann rendszeres játéka, legalábbis Arsene Wenger szerint.

Nem aggódok, mert egy jó kapust egy másik jó kapussal helyettesítettem.
Jól teljesített és jó döntéseket hozott.
Nem volt túl sok dolga, mert elég jól uraltuk a játékot. Ő egy vezető, akinek tekintélye is van.
Az ellenfélnek volt néhány pontrúgása, de ő nagyon jó ezek hárításában.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
hát igen az évek és a rutin...nem egyszerűen uralta a kaput...és kellően leteremtett mindenkit aki nem jött hátra...ilyen kapus kell..nem valami tutyi mutyi...
13 éve
Törölt felhasználó
Lehamann szerintem biztosabb a kapuban, és a kijöveteleinél akár saját játékosát is letarolja, csak hogy övé legyen a labda. remélem ő véd amig Szczesny nem tér vissza, jobb hogy van egy hangos ember a pályán.
13 éve
Törölt felhasználó
Jensnek a jelenléte nagyon fontos mert nem mindegy, hogy védőként milyen kapust tudhatsz magad mögött! Hozzá kell tennem, hogy borzalmas hibákat vétett megint csak a védelmünk! Csak Koscielny összehozott majdnem két büntetőt amit nyugodt szívvel befújhatott volna a spori! Clichy meg a szokásához híven nem tudott fel szabadítani és rácsavarodott a labdára amiből úgyszintén majdnem gól lett! Szóval ezeket a hibákat nem engedhetjük meg a következő mérkőzéseken! Legyen meg az a létfontosságú második hely mert ahhoz, hogy elsők legyünk az már nem csak rajtunk múlik!
13 éve
Törölt felhasználó
Lehmann egy egyéniség,több ilyen játékos kéne a csapatba! :)
13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én sokkal nyugodtabban néztem a meccset Lehmann-al a kapuban. Szerintem megbízhatóbb mint Almunia. :)

Szólj hozzá