Emmanuel Frimpong már szeretne túl lenni a sérülésein és szeretné megmutatni a benne rejlő potenciált az elmúlt két szezon csalódásai után.

Mielőtt térdsérülést szenvedett a szezon előtt, már lehetőséget kapott a felnőttek között az előszezonban és bizonyította is képességeit.

Ez egy hasonló probléma, mint amikor a játékos visszatérő problémákkal küszködött az előző szezon első felében. Ez azt jelentette, hogy amíg más játékosok a tartalékok közül már kölcsönben játszottak hogy tapasztalatot szerezzenek, Frimpong azzal töltötte a szezont hogy próbálta visszanyerni az erőnlétét és a formáját.

A 19 éves játékos reméli, hogy a balszerencse ezentúl elkerüli, és szeretné kifejezni háláját a klub orvosi stábja felé azért a segítségért, amit kapott tőlük a nehéz időkben.

Be kell fejeznem a múltra gondolást. Jelenleg játszok és remélem, többet már nem sérülök meg.
Ez elég frusztráló. Van néhány játékos, aki lejátszik három vagy négy szezont úgy, hogy nem sérül meg, míg mások gyakrabban sérültek.
Néha elvesztettem a reményt, mert nagyon nehéz volt, azonban az orvosi stáb azt mondta nekem, hogy vissza fogok térni, és a hitükkel sokat segítettek nekem. Szeretném megköszönni nekik, hogy hittek benne, hogy visszatérek.
A kezdetek nagyon nehezek voltak. A műtét után sok izmot vesztettem a combomról, de a fizikoterapeuták jó munkát végeztek és gondoskodtak rólam.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

13 éve
Törölt felhasználó
Én is remélem jó lenne már vki Song mögé helyettesként akit nem Denilsonnak hívnak...
13 éve
Törölt felhasználó
Sajnáltam,hogy lesérült a felkészülési időszak végén. Simán berobbanhatott volna úgy,mint Wilshere,persze annyit nem játszott volna Song mögött,de legalább a kameruni nem melózta volna végig egyedül ezt a szezont félig fitten,félig sérülten,félig kimerülve. Remélem hasonló,vagy talán még jobb teljesítményt fog produkálni a nyár végén,és bebetonozza magát az első csapat keretébe.

Szólj hozzá