Az Ágyúsok középpályása Emmanuel Frimpong, a szezon előtt betört az első csapatba, mielőtt súlyos keresztszalag szakadást szenvedett, és fél éves kényszerpihenő várt rá.

Tegnap tért vissza újra a pályára a tartalékok között a 4-2-re megnyert Sunderland elleni mérkőzésen. Az Arsenal tartalék edzője Neil Banfield  bízik benne, hogy nagyszerű formában tér vissza a csapatba.

 

"Nagyszerű teljesítménnyel tért vissza a térd sérülése után." mondta. "Nagyon jó volt újra látni a pályán. Minden lehetőséget kihasznált, mindent teljesített, amit a menedzser kért, mielőtt lesérült, és most azért küzd, hogy visszatérjen a szintjére. A legjobb dolog ebben a pillanatban, hogy újra játszhat."

Wilshere fantasztikus teljesítményt nyújtott ebben a szezonban, a csapatban, és jövőre ott lesz Ramsey és Frimpong is. Arsene Wenger-nek jövőre lesz miből választania a középpályán.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Megmondom őszintén nem nagyon láttam jáccani de azok alapján amiket tisztelt weboldal beli társaim mondanak csak jobb lehet Denilsonnál és remélem hogy ő és Lansbury befognak épülni a csapatba és akkor már középpályás nem is fog kelleni :)
13 éve
Törölt felhasználó
Jövőre be kell építeni a nagy csapatba! Song II. ;)
13 éve
Törölt felhasználó
vagy adjuk el őt 6 milláért és jól is járunk;)
13 éve
Törölt felhasználó
Ezaz! Denilson legyen csapatkapitány.........de a B csapatban :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
remélem jövőre Lansburyval együtt már komoly részét fogják képviselni a felnőtt csapatnak

Szólj hozzá