Amikor Arsene Wenger felhívta Jens Lehmannt az esetleges visszatérés ügyében, akkor nem volt nehéz dolga meggyőzni a 41 éves játékost, hogy újra kesztyűt húzzon.

Lehmann korábban már visszavonult, azonban most visszatért Észak-Londonba egy rövid távú szerződés keretében, miután a sérülések kimerítették az Arsenal választási lehetőségeit a kapuban.

Miután beszélt egykori edzőjével, majd a családjával is egyeztetett, úgy döntött, hogy ez a lehetőség mindenki számára megfelelő lenne.

Nem volt nehéz meghozni a döntést.
A családom tudta, hogy ez egy meglepetésszerű hívás volt Wengertől, és tetszett nekik az ötlet, hogy visszatérjünk Londonba. Nagyon szeretem Londont és sok barátom is van itt.
Elég gyakran fogom látni a gyerekeimet, mert a meccsek után hazamehetek és ez mindössze 8-10 hétig fog tartani.
Az edzések elég kemények voltak az elején, még múlt héten is viszonylag nehezek voltak. Azonban adtak két nap pihenőt, és ami jó dolog az az, hogy a testem gyorsan regenerálódott. Ez egy jó jel.


Tehát a visszatérés új energiát adott Lehmann-nak a pályafutása folytatására a szezon után is?

Nem! Már elkezdtem edzői tanulmányaimat. Ez a tervem.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
Ericcson! Mivel téged nem érdekel a magyar foci, ne foglalkozz vele! :]
Viccet félretéve, a bíró nem nagyon pattoghatott, valamilyen szinten érthető a reakciója.
13 éve
Törölt felhasználó
OFF: Vicc ami itt megy komolyan mondom... Tegnap voltam egy III. osztályú meccsen. A félidőben 0-0 volt, majd amikor jöttek le a játékosok szünetre a pálya szélén ott állt egy hatalmas kan c*gány késsel a kezében és mondja a bírónak, hogy ha nem úgy fújsz, akkor elvágom a torkodat. A 2. félidőben páros lábbal szálltak bele a játékosokba és ha ők egy kicsit is csináltak vmit, egyből sárga. Az ellenfél az egyik haveromat jól nyakon vágta, mondtuk a sporinak h ez mi volt, ő meg erre azt feleli, hogy a testi épsége fontosabb mint a meccs.

Hát gyerekek ez maga volt a vicc .... És megtörtént!
13 éve
Törölt felhasználó
A tegnapi meccsen csak 2 gól lehetett volna Almuniáé...mind a 2 az ő hülyeségéből, hál'Istennek a kapufa külső végénél gurult el mind2szer a labda...
13 éve
Törölt felhasználó
itt leginkább fejben van a gond , már a srácok se hiszik el hogy lehet valami..
13 éve
Törölt felhasználó
Egyszer legyőztük a hatalmas Leyton orintet....

Szólj hozzá