Jens Lehmann örömmel tér vissza az Arsenalhoz, és abban is biztos, hogy bajnoki címhez tudja segíteni a csapatot, és így még nagyobb meglepetés lenne a visszatérése.

Az egykori Arsenal kapus 2008-ban hagyta el az Arsenalt, majd 2010-ben vonult vissza a profi futballtól, de most az Arsenal felajánlott neki egy rövidtávú szerződést, amíg a többi kapus fel nem épül.

Manuel Almunia az egyetlen alkalmas kapus a jelenlegi keretben, ám ha a tárgyalások sikerrel járnak, Lehmann ott lehet a padon, már a WBA ellen, ami minden bizonnyal óriási pluszt nyújtana.

A 41 éves „hálóőr” szerint, képes lenne hozzá segíteni az Arsenalt egy bajnoki címhez, miután részese volt a 2003/04-es veretlen bajnok csapatnak.

"Ezúttal várom, hogy visszatérjek és támogassam Almuniát. Még mindig éhes vagyok egy címre."

Az Arsenal jelenleg azonos vesztett ponttal áll a Manchesterrel, ám eggyel kevesebb mérkőzést játszott.

Két hét alatt az Arsenal három csalódást is átélt, de egy WBA elleni sikerrel szeretnék megkezdeni az ismételt jó szereplést, és egy óriási vég hajrá kezdetét.

"Az Arsenal jelenleg egyfajta válság közepén áll, amit én szeretnék megoldani a többi társammal együtt." – nyilatkozta Jens Lehmann.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Elképesztő hírek... 🐛
13 éve
Törölt felhasználó
Ő tudja, hogy milyen nyerni az Arsenallal. Tudja, hogy milyen veretlenül Premier Leaguet nyerni, milyen FA-kupa döntőben büntetőt hárítani a szétlövésben, tudja milyen a Bajnokok Ligájában 853 percig kapott gól nélkül őrizni az Arsenal kapuját, és sajnos azt is tudja, hogy BL döntőben milyen feladni ezt az egész menetelést egy buta hiba miatt. Ezért nagy játékos, remélem fogjuk látni védeni, és nem csak a padon fog ülni.
13 éve
Törölt felhasználó
Jens nem a játékban fog segíteni,hanem a mentalitásban:)
GO GUNNERS!!
13 éve
Törölt felhasználó
lehet, hogy már ott lesz a padon.
13 éve
Törölt felhasználó
Am WBA ellen jön v. majd később????

Szólj hozzá