Arséne Wenger elmondta, hogy esélyes az, hogy Maroune Chamakh kezd a keddi Barcelona elleni visszavágón.

A marokkói 28 percet töltött a pályán a hétvégén a Sunderland elleni bajnokin, ám jelenleg úgy néz ki, hogy a francia menedzser őt fogja kezdetni a holnapi találkozón.

"Maroune kezdi visszanyerni a formáját, egyre jobban játszik."

"Lesznek változtatások a hétvégi kezdőhöz képest, hiszen friss emberekre van szükségünk, mert biztosan sokat kell futnunk majd."

"Nem mehetünk úgy a Camp Nouba, hogy védekezni fogunk, hiszen nincs olyan nagy előnyünk. Maga a taktika is egy öngyilkosság a katalán csapat ellen, ráadásul ellentmondana a csapatom eddigi játékának is."

A csatár múlt héten szerdán betalált a Leyton Orient ellen 5-0-ra megnyert FA-kupa mérkőzésen, mellyel megszakította november óta tartó gólképtelenségét. Reméljük kedden folytatja a gólgyártást, s továbbjutást ünnepelhet a csapattal együtt a katalánok stadionjában.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
na ennek nagyon örülnék,Sunderland ellen tényleg jónak láttam Chamakhot és a Leyton ellen is jóvolt,csak kevés olyan labdát kapott amivel 1 az 1 be mehetett volna
13 éve
Törölt felhasználó
Van Persie bekerült a keretbe!
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem inkább streamen nézem a meccset, mert hajdú b a f@szságaival csak felidegel :DD
13 éve
Törölt felhasználó
lehet 2 csatárral áll ki Bendtner Chamakh, vagy BEndtnert kirakja szélre. amugy Chamakh tényleg jobb a csapatjátékban, lehet azért játszatná őt inkább
13 éve
Törölt felhasználó
Köszi Athlon,és igazad is van..Valahogy sem a FIFÁNAK,sem a TV csatornáknak nemvagyunk szimpatikusak..Na mind1..:)
Nyerjük meg Songért,RvPért és Theoért.:)...Walcott nagyon fog hiányozni...Visszakéne hívni Ryo-t a meccs erejéig,és akk leehtne kontrázni..
Egyébként szerintem védekezésnél Arshavint haggyuk fenn,ő nem az a lassúfajta.:)
GO GUNNERS,és ha nyerünk megint szólhat a "We are going to Wembley" :))

Szólj hozzá