Az Arsenal fiatal támadója elárulta, boldog a West  Brom, és reméli, hogy a csapatot segítette a kiesés elkerüléséért folytatott küzdelemben.

A mexikói januárba költözött a West Bromhoz, és tegnap meg is született az első gólja.

Én élvezem itt a játékot, és azért jöttem ide, hogy minél többet játéklehetőséghez jussak, és egyre jobb játékos váljon belőlem. Segíteni szeretnék a csapaton. Tegnap megszereztem első gólomat és nagyon jó érzés volt, remélem több ilyen is lesz.



Boldog vagyok és keményen dolgozok, hogy segítsem a csapatot. A szurkolók mindig nagyon jó szívűek velünk, és támogatják a csapatot.



A West Brom 1-1-es döntetlent játszott a Wolves ellen, ám Veláék nyerhettek is volna, mivel a Wolves az utolsó pillanatban egyenlített ki.

A csapat nyerni akart, de elégedettek vagyunk az 1 ponttal is. Fantasztikus lett volna, ha az én gólommal nyerünk.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
Szvsz Wenger már leírta Carlitos-t,szóval nagyon nagy fejlődésnek kell végbe menni, hogy meghatározó játékosa legyen az Arsenalnak.
Továbbra is tartom,hogy Vela a La Liga-ban(egy Valencia szintű csapatban) érvényesülne igazán.
13 éve
Törölt felhasználó
Ezzel csak az baj, hogy eddig nem kapott olyan túl sok lehetőséget...De örülök az első góljának, és minden pályán töltött percével - amiből reméljük ezután még több lesz -, sok tapasztalatra tesz szert, amit jövőre már az Arsenalnál kamatoztathat. Kiváló játékos, a spanyol bajnokságban már most megállná a helyét, de lássuk be, a Premier League-hez még csiszolódnia kell!


off: Kyle Ebecilio profi szerződést kapott az Arsenalnál, korábban a Feyenoordtól igazoltuk, tehát holland CM-ről van szó. Amúgy chelseas Bruma unokatesója. Sok sikert neki ;)
13 éve
Törölt felhasználó
épp akartam írni, hogy énis úgy tudom Vela egyenlített a meccs végén... :)
13 éve
Törölt felhasználó
már bocs ,de a west brom egyenlitett a végén...

Szólj hozzá