Bár számos forrás szerint Carlos Vela rúdja is kifelé áll az Arsenaltól, a legfrissebb jelentések szerint Arséne Wengerék kivárnak a döntésükkel a mexikóit illetően.

Vela legutóbbi szezonja nem alakult teljesen az elvárásoknak megfelelően. A 2010/11-es idény első felét az Arsenalnál töltötte, ahol van Persie és Bendtner sérülései miatt olykor-olykor még lehetőséghez is jutott, s összesen három gólt szerzett.

A szezon második felében azonban Wenger úgy látta jobbnak, ki kikölcsönzi Velát egy Premier Ligás együtteshez, ami a West Bromwich Albion lett. A mexikói játékos képtelen volt betörni a kezdőcsapatba, de két találatra a kispadról beállva is futotta.

A folytatás azonban innen meglehetősen nyögvenyelősnek ígérkezik, hiszen számos Arsenal-rajongó úgy tartja, hogy ha Vela már a WBA kezdőjébe sem tudott bekerülni, akkor hogy lenne rá esélye az Arsenalnál.

Úgy tűnik azonban, hogy az Arsenalnál számítanak Velára, legalább az előkészületi idényben mindenképpen. A mexikói feladata mindenképpen az lesz, hogy bizonyítson Wengeréknek, hogy kész a minden bizonnyal távozó Nicklas Bendtner örökébe lépni.

"Beszéltem az arsenalos emberekkel. Valóban nagyon sok pletyka kering Veláról, de az a helyzet, hogy a WBA-s kölcsön után vissza fog térni az Arsenalhoz." - mondta Vela menedzsere, Eduardo Hernández.

"Carlos az Arsenal játékosa, és jelen pillanatban szó sincs az eligazolásáról."

Wenger olyannyira komolyan gondolja Vela előszezonbeli esélyeit, hogy a játékost még a közelgő Copa Americára sem engedte el.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
off: Brisnen-Hall kapott egy egyéves szerződést a következő szezonra.
Úgy tűnik, hogy ez az utolsó esélye, ha tényleg valaha is az Arsenal első csapatában szerepet szeretne kapni.
13 éve
Törölt felhasználó
én szimpatikusnak találtam a srácot, mikor ide került, de talán a nem megfelelő hozzáállás miatt nem tudta azt beváltani, amit a "tehetsége" alapján várni lehetett tőle.

Lehet jobb lenne neki egy gyengébb bajnokság. Spanyolba, olaszba, portugálba sima helye lehetne.
13 éve
Törölt felhasználó
off:
Ezen kívül úgy tűnik, hogy Deacon (számomra nagy meglepetésre) és Brislen-Hall is távozik a tartalékcsapatból.
13 éve
Törölt felhasználó
off: Mark Randall után Tom Cruise is távozik az Arsenal tartalékcsapatából.

ui: Közben őrület a feljutásért folyó harcban,a Swansea félidőben már 3-0 vezetett,de a fordulás után 12 perc elteltével zárkózik a Reading,és 3-2.
13 éve
Törölt felhasználó
Ha Witselt idehozzuk én felakasztom magam:D

Szólj hozzá