Egy bűnözői csoport betört Theo Walcott három millió fontot érő családi otthonába, ahol elektronikai cikkeket és egyéb értékeket lopotak.

Az eset szerda este történt, amikor Walcott a Barcelona ellen játszott.

A 21 éves játékos szerda délután hagyta el a házat barátnője, Melanie Slade és szülei társaságában. Theo állítólag szüleinek és testvérének vette meg a házat.

Egy rendőrségi forrás szerint Ashley VW Golfját is ellopták, hozzátette:

A rablók célja egyértelműen az volt, hogy különböző vagyontárgyakat szerezzenek meg, miközben tudták, hogy a család a mérkőzésen lesz. Ez egy szervezett bűnbanda, akiket összefüggésbe hozunk más labdarúgók otthonainak kifosztásával. Elvitték a Golfot és minden elektronikai cikket, amit találtak.


A rendőrség kifejezte abbéli aggodalmát, hogy a rablók újra visszatérnek, miközben a játékosok éppen a pályán vannak. A rendőrség szerint a banda célpontjai azok a játékosok, akik a bulvárlapokban szerepelnek.

Tavaly a Chelsea védőjének, Ashley Cole-nak a háza volt célpont. Korábban két Arsenal játékos, Nwankwo Kanu és Marc Overmars házát szintén kirabolták.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Az a kemény, hogy 21 évesen ennyi vagyona van :ahhh: :ahhh: :ahhh:
Csak egy picikét vannak túl fizetve a srácok :wow:

Más: most néztem meg a city győzelmét a kupában. Jó volt Vierát újra látni formában. Sajnálom, hogy nem nálunk vágja a gólokat ma már :down:
13 éve
Törölt felhasználó
Annyira azért nem vágja haza a Walcott famíliát ez a történet,max. a kis csaj majd Walcott több tízezer fontos Ferrariával megy 'shoppingolni',és nem a VW-vel. (:

ui.:Nekem az ehhez hasonló sztorikról mindig azok a hírek jutnak eszembe amikor olvasom,hogy xy játékos luxus autóját ellopták,és 5 év múlva Albániában találja meg a rendőrség.
Szerintem Tirana lakosainak nagy százaléka sportolóktól eltulajdonított járművel közlekedik. :DD
13 éve
Törölt felhasználó
Ezek Angliában nagyon általánosak. Nem egy ilyen hírről hallottunk már. Az összeset így követik el a focisták ellen. Amikor meccsen vannak, kirabolják őket. Szerintem ebből a focisták is tanulhatnának már, valamint a rendőrségnek is ideje lenne már elkapni őket...
13 éve
Törölt felhasználó
nemhiszem hogy az egész házat elvitték :D sztem párszázezer font értéket vihettek el ami tényleg nemsok neki, de ha 1 vereségből hazatérve éri ez a hér lehet sokkal rosszabbul érint, így nemhiszem h nagyonmegrázta hacsak nem volt vmi olyan azokon az elektronikai cikkeken (gép, stb) ami neki sokat ér eszmeileg nem máshogy :)
13 éve
Törölt felhasználó
ericcson! te félreértetted :) nem irtak összeget arrol hogy mennyit vittek el,Walcott háznak áérát irták le ,de az 3 millio Font

Szólj hozzá