Arséne Wenger nyilvánvalóan emlékszik még Theo Walcott megmozdulásaira tavaly a Barca ellen, és biztos benne, hogy a szélső nagyon sokat fejlődött azóta, ezért (is) lesz ma biztos kezdő a ma esti meccsen.
"Theo félelmetesen fejlődik ebben az évben mint játékos. Különbözik a többi játékostól, jobban mozog a pályán és a befejezései is élesebbek." - vélekedett a francia szakvezető.
"Úgy néz ki, kevésbé ideges és sokkal pihentebb. Az én szemszögemből nézve úgy látom, hogy nagyon sokat fejlődött az elmúlt 6 hónapban és nagy lépést tett előrefelé. Mára már meghatározó játékosa a keretünknek. Senki sem csodálkozik azon, hogy kezdetni fogom."
"17 évesen részt vett egy világbajnokságon, ezért mindenki megfeledkezik róla, hogy még mindig csak 21. A legtöbb játékos karrierje még csak ebben a korban kezdődik."
Walcott, Nasri és van Persie mind jó formában vannak, szóval ha az Arsenal valamikor le fogja győzni a Barcelonát, AZ MA ESTE LESZ!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

13 éve
Törölt felhasználó
ez egy jó döntés kell a gyorsaság nagyon..és amúgy is be kell tenni a kezdőbe.
13 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek a mesterrel,viszont ezt a nyilatkozatot magába tarthatta volna,nem kell mindent teríteni,még ha elég nagy valószínűsége is volt annak,hogy Theo ma kezd.

Szólj hozzá