Egy eléggé egyedi cikk a mostani, talán az oldal történelmében hasonló témájú cikket még nem olvashattatok. Több dologban kérnénk a Ti, felhasználók segítségét.

Először is szeretném üdvözölni az oldal új szerkesztőit, névszerint: DonQ_, Zsohi, bendzsa7, Thorton és nMate.

Az oldal folyamatos újításokon esik át. Az utóbbi időben Patrik elég sokat dolgozott a jelenlegi oldalon (főleg az admin részen) és az ArsenalFan 2.0 oldalon, amely a jelenlegi oldalnál több dologban újabb, fejlettebb lesz. (Folyamatos a munka az új oldal megtervezésével/kivitelezésével, de a frissítésekre konkrét dátum nem megmondható jelenleg.)

Az ArsenalFan.hu-n több hírdetést is láthattok. Ezek a hírdetések az oldal kiadásai fedezésének érdekében lettek megjelenítve az oldalon. A jövőben szeretnénk új szerverre költözni, erre viszont a jelenlegi pénzbevételek nem elegendőek.

Megkérnénk minden látogatót, hogy az oldal további fejlődését segítve klikkeljetek az oldalon feltüntetett hírdetésekre. Minden nap néhány klikk nagyon sokat jelentene az oldalnak a jövőben!

Az oldalon szeretnénk növelni a látogatottságot is (minden oldalnak a magas látogató szám a cél a felhasználók igényeinek kielégítése mellett), erre az ötletre a partner oldalak mellett a mostanság eléggé elterjedt Facebookra gondoltunk.

Mint láttátok, az oldalon minden hír alatt van egy rész, ahol lájkolhatjátok az adott cikket a Facebook segítségével. Amennyiben minden egyes cikket lájkoltok mindannyian, sokkal több emberhez jut el az oldal híre. Kérnénk mindenkit, hogyha lehetséges, akkor lájkoljátok az oldalon megjelenő összes cikket, de legalább néhányat.

Amennyiben a szomszéd, haver, osztálytárs, postás, tanár, boltos, ügyvéd... akárki Arsenal drukkel a közeledben, ejts néhány szót az ArsenalFan.huról!

A Facebookon van ArsenalFan.hu csoport is, várunk ide is titeket!

Köszönjük a hozzájárulásotokat! Hajrá Arsenal!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát akkor számomra se kérdés, hogy élőben beszélgetek a haverokkal mondjuk kint a strandon, vagy a gép előtt. :D
13 éve
Törölt felhasználó
Tomco! Tényleg egy kicsit félre írtam: nem a téli hónapokra gondoltam, hanem amikor jobb idő van és lehet a szabadban focizni!
13 éve
Törölt felhasználó
Aki felregisztrál Facebookra és ott sok aktív barátja van azt megfertőzi, mint engem. Sokan elmondják, hogy mekkora szar, de nem az. Jó tényleg túlzásba viszik egy páran, de beszélgetni másokkal, megosztani dolgokat. Olyanokat ismerte meg (gondolok itt videókra, történetekre) amiket-e nélkül soha nem hallottam volna.
Rastaman igazad van, de kérlek fuss már ki -10 fokban a havas betonpályára focizni. :D
13 éve
Törölt felhasználó
ricsóó... a világ legnagyobb közösségi oldala a FB. bűn ott nem hirdetni. ott jut el a legtöbb emberhez a mondanivaló :) ;)
13 éve
Törölt felhasználó
nasri vállalja a játékot holnap :) :) :)

Szólj hozzá