Az ArsenalFan.hu folyamatos fejlesztés/fejlődés alatt áll. Az utóbbi időben néhány kisebb-nagyobb frissítésen esett át weblapunk, de azok a frissítések főképp az admin részt érintették (amit Ti nem lát(ha)tok). A mai napon és az elkövetkezendő időben viszont az általatok látott felület is át lett/lesz alakítva.

Kezdjük először a legújabb frissítésekkel:

-Az oldal lassúságára korábban többen panaszkodtatok. Az ArsenalFan.hu új szerverre költözött, tehát sokkal gyorsabbá vált!

-A weblap további gyorsítását is szerettük volna elérni, így a hírek alatt látható komment rész kissé át lett alakítva. Alapból a 10 legfrissebb kommentet látjátok, a további kommenteket pedig a 'további hozzászólások megjelenítése' szövegre klikkelve tudjátok tizesével megjeleníteni.

-Biztos feltűnt mindannyiótoknak, hogy az oldalra feltöltött avatárjaitok törölve lettek. Ez egy újabb eljárás az oldal gyorsítása érdekében, mert sok volt az inaktív felhasználó, akiknek volt feltöltve avatárja, lassítva az oldalt. Az új avatár feltöltés szinte kötelező, tehát töltsétek fel nyugodtan a 100*100-as képeket ;)

-Az oldal felső része is újítva lett. Mint láthatjátok, a bejelentkezés/regisztráció rész láthatóbb helyre lett áthelyezve.

-A menü rész is új külsőt kapott. Új színek és új forma tette szebbé az oldal ezen részét.

-Az oldal közepén (További kiemelt cikkek rész fölött) is történt kisebb módosítás. A korábbi 'Hónap játékosa' helyett a Házi Góllövőlistát láthatjátok!

-Új szavazás az oldal jobb oldalán.

Terv a közeljövőre:

A közeljövőben a belépésnél is lesz kisebb átalakítás. Belépésekkor a felhasználónév helyett azzal az e-mail címmel tudtok majd belépni, amellyel regisztráltatok az oldalra. Arra kérünk Titeket, hogy írjátok le valahová vagy tartsátok fejben az e-mail címet, mert az újítást követően csak azzal tudtok majd bejelentkezni az oldalra!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

13 éve
Törölt felhasználó
uhh az zsiiiir :P
13 éve
Törölt felhasználó
Patrick Isten vagy:D:D igen ez volt...
13 éve
Törölt felhasználó
Android? Abból rengeteg van, jelenleg a legnépszerűbb mobiloprendszer.
13 éve
Captain, az is fejlesztve lesz, iPhone alkalmazás lesz az oldalhoz.
13 éve
Törölt felhasználó
A iPhone-os változat (m.arsenalfan) már több hete nemmüködik rendesen. szerintem nézzetek rá. a cikkek cimét még ugyahogy ellehet olvasni de már megnyitni nemlehet :)

Szólj hozzá