Az egykori Arsenal-kapus, Jens Lehmann tagja volt az 'Érinthetetlenek'-nek, akiknek legutóbb sikerült elhódítaniuk a Premier League trófeát még 2004-ben. Az ágyús-legenda szerint a jelenlegi keret idén képes lehet újra megnyerni ezt a sorozatot.

A német hálóőr idén is követi az Arsenal meccseit, a Chelsea elleni 3-1-es győzelem December vége felé pedig különösen nagy benyomást tett rá.

Nézem [az Arsenal-meccseket]. Ázsiában voltam és ott néztem a Chelsea elleni meccset, masszív volt. Az emberek néha nem veszik észre, hogy mennyire meghatározó a Premier League és az angol foci - különösen a nagy derbik - itt Ázsiában.

 

Jó volt látni, hogy végre legyőztek egy nagy riválist, azt gondolom, hogy a magabiztosság terén kéne fejlődniük és elhinni, hogy megnyerhetik a bajnokságot.



Az Arsenalban kételkedők azt firtathatják, hogy a védelem és a kapusok nincsenek a megfelelő szinten, de a 41 éves Jens már dolgozott Lukasz Fabianskival és Manuel Almuniával is, amikor még a klubnál volt, és azt vallja, hogy mindkettő jó választás lehet.

Lehmann hozzátette:

Közeli munkakapcsolatom volt Fabianskival, mert akkor csatlakozott a felnőtt kerethez. Nagyon jó volt, bátor, gyors és tele volt lelkesedéssel, hogy sokat tanuljon, amit tulajdonképpen fél év alatt már meg is tett.

 

Ami Wojciech-et [Szcsesny] illeti, nagyon fiatal volt mikor együtt edzettünk, eddig nem követtem a fejlődését, de azt hallottam róla, hogy nagyszerű kilátásai vannak a jövőt illetően.

 

Itt van még Manuel [Almunia] is, akit nagyra becsülök. Nem volt szerencséje a sérülésekkel. Összességében azt gondolom, hogy az Arsenalnak jó kapusai vannak.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
Miért van szófosása Lehmannak? :D
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem akkor tudjuk megnyerni, ha végre ki jövünk a töketlenségünkből és tudunk nyerni akkor amikor a Man utd. bukik. Ezen áll vagy bukik a dolog.

Szerintem mindenki tudja, hogy most milyen jó helyzetbe lennénk, ha nem BUKJUK el a meccset 4-0ról, mert nekem az a döntetlen egy vereséggel ért fel.
13 éve
Törölt felhasználó
Jó hogy megnyerhetjük... 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem az kevés:D

2. hely nem sok mindent ér..
CC az oké,de akkor mellé még F.A.:D

szerintem az is elképzelhető,hogy PL-CC-F.A.:D

13 éve
Törölt felhasználó
nagyon remélem de ha nem akkor megelégedek egy CC kupával egy második helyezéssel FA kupával BL ről nem mondok semmit mert ki számíthatatlan...

Szólj hozzá