Az egykori hálóőr Jens Lehmann beismerte, hogy néhány év múlva edzőként szeretne visszatérni. A német – aki 2008-ban hagyta ott az ágyúsokat a VfB Stuttgart kedvéért – tavaly nyáron fejezte be pályafutását, de elmondása szerint, máris hiányzik neki a futball.

Lehmann, aki az Arsenal első számú portása volt a szenzációs 2003/04-es veretlen szezon során, belopta magát a szurkolók szívébe az évek során nyújtott szolgálatával.

Azonban a 41 éves német nem kapus edzőként hanem általános edzőként térne vissza.

Egy idő után úgyis megunom az itthon ülést, edzőként fogok kezdeni, később elvégzem a szükséges képzést, aztán meglátjuk mi fog kisülni belőle.

Áprilistól Németországban fogok dolgozni. Nem csak kapusedzőként, hanem rendes edzőként. Karácsony előtt már felajánlották ezt nekem, de minden nap szerettek volna látni, ráadásul távol is lettem volna a családomtól, így nemet mondtam.

Hiányzik a futball, elég nehéz 10-20 embert összeszedni egy meccsre!

Lehmann a 49 meccses veretlen sorozatot karrierje valószínűleg legfontosabb mérföldkövének nevezte.

A veretlen szériát csak akkor tudtam értékelni, miután véget ért.

Csak szimplán bajnokok szerettünk volna lenni, aztán ez pont a White Hart Lane-en következett be.

Aztán úgy álltunk, hozzá, hogy ’maradjunk veretlenek, ez még nem sikerült senkinek’. Hál’Istennek tovább tartott, mint gondoltuk.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
Köszi Patrick! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
kicsit haragudtam rá akkor hogy lehetett ekkora p--cs de vissza gondolva hatalmas ikon volt a csapatban...sajnáltam amikor kiszorult de akkor már lejárt az ideje a PL.ben a bundás ligába még elment de itt sajnos nem...nagy spíler volt sok sikert neki
13 éve
Üdv DonQ_ a hirirók között (:
13 éve
Törölt felhasználó
Igazi tökös gyerek volt a pályán ,nem azaz anyámasszony katonája aki nem mer kijönni a kapuból------>Almunia
13 éve
Törölt felhasználó
hát azé lehmann egy fantasztikus kapus volt:D
igaz karrierje vége felé már azé nem brillírozott, de amíg nálunk volt addig nagyon jó volt :D:D én eltudnám őt viselni a csapatban újra:D

Szólj hozzá