A nyereményjátékot a http://www.football-fanshop.hu és az ArsenalFan.hu szervezik.

A játékról:
A játék több fordulóból áll, győztest minden 4. forduló végén hírdetünk. A játékban a már megszokott módon, feltett kérdések helyes megválaszolását követően kerül(nek) ki a győztes(ek).

A nagyobb számú részvevőknek köszönhetően azok az emberek jut(hat)nak el a győzelmet jelentő (8.) fordulóig, akik minden fordulóban részt vettek (5,6,7,8. forduló) és a válaszaik egytől-egyig helyesek voltak! Attól, hogy az 5. fordulóban nem tudtál egy kérdést, a 6. fordulóban is játszhatsz, de hiába jó minden válaszod, az aktuális hónapban a nyereményért már nem állhatsz versenybe. A 9. fordulótól kezdve pedig úgyanúgy megvan mindenki esélye, ahogy az meg volt az ötödik forduló előtt is.

Az újabb fordulók kérdéseit minden héten HÉTFŐN, 21:00-ig adjuk meg (értelemszerűen az előző forduló ekkor zárul és ezt követően beküldött megfejtés sem számít hitelesnek), ugyanígy egy cikk formájában. Az előző forduló helyes megfejtéseit pedig az új feladványok alatt találjátok majd meg.

Minden fordulóban 5 kérdést vagy feladványt találtok majd, amelyekre a szerintetek helyesnek vélt válasz e-mailben kell elküldeni az alábbi címre:

lodicsaba (kukac) citromail (pont) hu

A válaszok mellett FONTOS, hogy tartalmazza az e-mail az ArsenalFan.hu-s felhasználóneveteket is! Minden kapott e-mailra válaszolok majd, tehát, ha 2 napon belül nem kaptál válasz e-mailt a kérdőíved kötöltésével kapcsolatban, valószínűleg nem kaptam meg a megfejtéseid... ilyenkor legyetek szívesek újra elküldeni a helyesnek vélt megfejtéseket.

Minden 4. forduló végén a játék újra indul. Tehát, ha egyik hónapban nem nyertél, a következő hónapban ismét megvan az esélyed.

A nyertesek és nyereményeik:
A négy fordulót követően jön a sorsolás. A győztes a feltett kérdések közül legtöbbet helyesen megválaszolók közül kerül majd ki.

A korábbi nyereményjátékokból következtetve, most is biztosan többen értek majd el ugyanannyi pontszámot, ebben az esetben a legutolsó játékhoz hasonlóan, egy a rendszer által kisorsolt felhasználó lesz a győztes. Ilyenkor azok a játékosok, akik a győztessel azonos pontszámot értek el, de a rendszer nem Őket válaszotta, ne csüggedjenek, játsszanak a továbbiakban is, esélyt adva maguknak a nyereményre.

A nyeremény sorsolása tehát minden 4. fordulót követően történik a már korábban leírt szempontok alapján.

A http://www.Football-Fanshop.hu minden hónapra ajánlott fel 5000 Forint értékű vásárlási utalványt, amelyet a FootballFanshop oldalon, vagy a boltban lehet beváltani.

A kérdések:

A kérdésekre a válaszokat az alábbi kép alapján ( http://arsenalfan.hu/images/gallery/55.jpg ) tudjátok megadni! Nehezítésképp a játékos arca ki lett takarva. A válaszokat alaposan olvassátok át és a válaszadásra is ügyeljetek!

- Ki látható a képen?
- Melyik csapattól érkezett az Arsenalhoz a játékos?
- Kitől 'örökölte' jelenlegi mezszámát, hányas mezben játszik jelenleg?
- Melyik csapat ellen lőtte első gólját az Arsenal felnőtt csapatában?
- Melyik ország válogatottjában szerepel a játékos?

Az első kör győztese:
Az első kör 4 fordulójában közel 60 ember vett részt, közülük a 4. fordulóig mindössze 17 felhasználó (zárójelben az ID szám) jutott el: Tomek (228), mla25 (229), polgaribali (1042), bendzsa7(842), Almunia57 (495), homerkaro (944), sis_gunner (1106), OnciTomci (832), Arsenaldenis (395), Walcott14 (132), w_balazs (701), Janinho (113), Sisha-Boy (178), RectusNatio (807), mjzios (1122), GunnerZ (1075), ricsoo (205).

Az első kör győztesét az alábbi módszer szerint sorsoltam ki:

Az oldalon minden felhasználóhoz tartozik egy úgynevezett ID szám. A 4. forduló végéig helyesen válaszoló 17 játékos ID számának átlagát kiszámolva kaptam 614-et, aztán a 614-hez legközelebb álló ID-jű felhasználó lett a végső győztes, az ArsenalFan.hu-s felhasználó nevén tehát w_balazs!

w_balazs megkérnélek arra, hogy jelentkezz az e-mail címemen, hogy tájékoztatást adjak a további teendőkről!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a http://www.Football-Fanshop.hu nak a támogatásért. A játékban részvevőknek pedig sikerekben és élvezetekben gazdag játékot kívánunk!

(A játékok megfejtéseinek (ha helyes, ha helytelen) az oldalon való közlése bármilyen formában TILOS. Amennyiben valaki mégis megszegné ezt a szabályt, a játékból azonnali KIZÁRÁS és az oldalról való BANNolás vár rá.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

13 éve
Törölt felhasználó
Jaaa, az más, de a Justarsenalon vmi olyasmit olvastam h játszhat
13 éve
Törölt felhasználó
13 éve
Törölt felhasználó
ARon21!@

Adom a kezdődet! DE, Lackó mivel kiállítatta magát az FA kupa mérkőzésen így nem játszhat egészen a Barca meccsig!Üdv
13 éve
Törölt felhasználó
Am. mai kezdőm:
Szczesny - Sagna, Squillaci, Koscielny, Clichy - Diaby, Wilshere - Walcott, Fabregas, Arshavin - Van Persie

Most kezdődik a sérüléshullám, ezért Djourout nem kockáztatnám, de ez a csapat így is naon erős, ráadásul így, hogy nincs Caroll, talán nem kell annyira félteni a védőinket (pontosabban Lacit).
13 éve
Törölt felhasználó
Nekem szimplán elég lenne ,ha Ő ismét így játszana!
http://www.youtube.com/watch?v=rxYzb8vYgWA ;)

GO GUNNERS!!!!

Szólj hozzá