Kedves Arsenal-szurkolók!

Ha hihetünk a híreknek, a jövő héten elkezdődik egy új korszak az Arsenalnál. Nem csupán lezárult Arséne Wenger 22 éves időszaka a csapatnál, hanem kezdetét veszi valami teljesen más, amiről egyelőre azt sem tudjuk, hogy jobb vagy rosszabb sorsot tartogat nekünk, szurkolóknak.

Éppen ennek kapcsán szeretnénk méltóképpen lezárni az előző időszakot, ami Arséne Wengerhez köthető, és akin nem egy ArsenalFan cseperedett fel.

Az Arsenal - mint minden csapat - minden hazai mérkőzésére nyomtat programfüzetet, telis tele az adott mérkőzésre jellemző aktualitásokkal. Nem volt ez másként a Burnley elleni hazai meccsünkön sem, amely nem pusztán az idei utolsó hazai mérkőzésünk volt, de egyben Arséne Wenger utolsó hazai szereplése is.

A Burnley elleni meccs programfüzetének tehát éppen a francia menedzser búcsúja jelentette a tematikáját, ezt már a kiadvány címe is jelzi, ami kimondottan erre az alkalomból Arséne lett.

A programfüzet első kiadását 15 percen belül kiárusította az Arsenal hivatalos online boltja, az ArsenalDirect, a második nyomást pedig múlt pénteken ugyan készletre helyezték, de szombatra ez is elfogyott, jelen sorok írásakor a termék továbbra sincs rendelhető állapotban a shopban.

Nekünk viszont sikerült megcsípnünk egy példányt, amit egy nyereményjáték keretein belül szeretnénk egy szerencsés nyertesnek odaadni.

A játékban való részvételért nem kell semmi mást tennetek, mint lájkolni és megosztani ezt a posztot...

...ennél most egy kicsit többre lesz szükség.

Röviden, tömören: egy A/4-es oldal hosszúságú blogbejegyzést várunk azzal a címmel, hogy Mi lett volna, ha...

vagyis úgy írjatok meg egy számotokra fontos Arsenalhoz köthető élményt, emléket, (csak az egyértelműség kedvéért: ami a Wenger-éraban történt) hogy az képzeletben máshogyan alakult.

Az írásokat Word-dokumentum formájában június 1-e éjfélig várjuk az alábbi címre: gunnerfanhungary@gmail.com.

Az elbírálás és a győztes kiválasztása egyéni szempontok alapján történik, és a nyertes írását megjelentetjük a weboldalunkon.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá