Mivel az Arsenalnak nem sikerült dűlőre jutnia Gary Cahillel, és Christopher Samba is inkább a Blackburnnél maradna, nagyon úgy néz ki, hogy Mamadou Sakho lesz a fő célpont az átigazolási időszak utolsó napjain.

Wenger bevallotta korábban, hogy Sébastien Squillaci és Thomas Vermaelen sérülése után zsákutcába került, nem tudja, ki lenne a megfelelő pótlás.

Senkihez nem állunk közel, nem vagyok magabiztos az ügyet illetően.

A 20 éves Sakho 18 bajnokin játszott idén a PSG együttesében, ráadásul bekk létére három gólt már szerzett is, együttese pedig a bajnoki címért harcol.

Laurent Blanc, a francia válogatott szövetségi kapitánya is értékelte produkcióját, mivel behívta a nemzeti együttesbe.

Tavaly novemberben csereként be is állt az angolok elleni barátságos találkozón, amely 2-1-es gall sikerrel zárult.

Wengerről úgy hírlik, hogy Sakhora már megfigyelőt állított akkor, mikor karrierje elején járt a hátvéd. 12 millió fontért akár meg is vásárolná.

Jó hírt most egyelőre az jelenthet az Ágyúsok számára, hogy Sébastien Squillaci visszatért a teljeskörű edzésekhez, és bevethető lesz az FA Kupa negyedik körében a Huddersfield ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

13 éve
Törölt felhasználó
Jajj annyira felesleges lenne szerintem idehozni... A francia liga egy nagy 0 kb. , mondjuk Koscielny helyére beférne az 100%. Az edzéseken ezek mit csinálnak hogy lesérül mindenki???
13 éve
Törölt felhasználó
Ericson!

Hm elgondolkodtató amiket írtál,én azt mondom,hogy Gera beférne nekünk ebbe a szezonba ha más nem fa vagy liga,valamiért nagyon bízom benne,igaz Dzsudzsák posztjára van pár playerünk!
Fülöpöt meg nem néztem egy szezonon át,ő rá annyit tudok mondani,hogy minden adottsága megvan ahhoz hogy PL kapus legyen,és rengeteg klasszis kapus játszik a másod osztályba!
na mindegy!csoki
13 éve
Törölt felhasználó
legalább a Fly Emirates mez nem lenne új neki.. :) :)
egyesek mennyire unatkoznak:
http://i40.tinypic.com/rbw45z.jpg
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson: Laci helyett jó lenne egy rendes védő a tartalékba. Amúgy meg az illető feka és francia... sanszos hogy előbb utóbb itt köt ki :D Az a baj a magyarokkal, hogy maximum egy Juhász tudnék elképzelni itt, mert amúgy gyenge védőink vannak. A magyar válogatott védők is gyengék javarészt. Mondom.. legfeljebb Juhász... Laci szintjét simán megüti, Laurent-tal versenyezhetne :D Plusz a Belga bajnokság egész klassz (:
13 éve
Törölt felhasználó
Cahill-ért beszállt a játékba a Chelsea is, mivel nem tutak dűlőre jutni a Benficával David Luiz ügyben. Abramovic le fogja perkálni a 15-20 milliót a Boltonnak, Wenger megint pofára esik és jöhet (?) egy újabb francia...hurrá.

Szólj hozzá