Arséne Wenger már régóta csodálattal figyeli a PSG 19 éves védőjét, akiért állítólag egy 12 millió fontos ajánlattal fog előrukkolni az Arsenal.

Sakho nagy karriert futhatna be Észak-Londonban, hisz William Gallas és Kolo Touré is az idősebb korosztályt képviseli az Ágyúsoknál, így néhány éven belül akár kezdő is lehetne.

Az Arsenal az utóbbi években olyan francia csillagok 'gyűjtőhelye' lett, mint Samir Nasri, Gaël Clichy vagy éppen Bacary Sagna. A honfitársak jelenléte befolyásolhatná Sakho döntését, akire minden bizonnyal Wenger személye is nagy hatással van.

Az Ágyúsokat egyedül az hátráltathatja, hogy a párizsi születésű védő nemrég aláírt egy 2012-ig szóló szerződést a PSG-vel, mivel az AC Milan érdeklődött iránta.

Azonban ha az Arsenal nagy erőket mozgosítana meg az ügy érdekében, s Ivan Gazidis is beszállna a "buliba", akkor...

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Jó játékos ,de 12 tényleg sok érte!Egy kicsivel többért már Micah-t is meg lehet venni!Nagy kérdés,hogy Nordtveit mire viszi a jövőben,mert, ha tényleg nagy játékos lesz belőle,akkor nem szabad előle elvenni a helyet........eriCesc knows (:
15 éve
Törölt felhasználó
hát mivel hosszabb távra csak kolo és DJ van a jelenlegi felnőtt keretből(gallasban 2 silvestreben talán még egy év van de addig itt tartanám őket) és sendi biztos nem jön vissza. így egy fiatalabb CBre mindenképpen szükség van. howie érzésem szerint kérdéses mi lesz és van még gavin szal így két év múlva lenne egy kolo, djourou, hoyte és nordtveit. hát nem tudom sztem még elférne egy ember. de majd kiderül én mindenesetre akkor is örülnék egy sakhonak ha nem megy senki
15 éve
Törölt felhasználó
sztem kéne ő meg richards kéne
15 éve
Törölt felhasználó
12Mért nagyon sok egy 19 éves játékos.
15 éve
Törölt felhasználó
hehe ez érdekes,mert akiket leigazolok az fm(football manager) emben azokról mindig megjelenik 1 átigazolási pletyka--> lehet Wenger is jáccik vele? xD

Szólj hozzá