A nyereményjátékot a http://www.football-fanshop.hu és az ArsenalFan.hu szervezi.

A játékról:

A játék több fordulóból áll, győztest minden 4. forduló végén hírdetünk. A játékban a már megszokott módon, feltett kérdések helyes megválaszolását követően kerül(nek) ki a győztes(ek).

A nagyobb számú részvevőknek köszönhetően azok az emberek jut(hat)nak el a győzelmet jelentő (4.) fordulóig, akik minden fordulóban részt vettek és a válaszaik egytől-egyig helyesek voltak! Attól, hogy az első fordulóban nem tudtál egy kérdést, a második fordulóban is játszhatsz, de hiába jó minden válaszod, az első havi nyereményért már nem állhatsz versenybe. Az 5. fordulótól kezdve pedig úgyanúgy megvan mindenki esélye, ahogy az meg volt az első forduló előtt is.

Az újabb fordulók kérdéseit minden héten SZERDÁN, 20:00-ig adjuk meg (értelemszerűen az előző forduló ekkor zárul és ezt követően beküldött megfejtés sem számít hitelesnek), ugyanígy egy cikk formájában. Az előző forduló helyes megfejtéseit pedig az új feladványok alatt találjátok majd meg.

Minden fordulóban 5 kérdést vagy feladványt találtok majd, amelyekre a szerintetek helyesnek vélt válasz e-mailben kell elküldeni az alábbi címre:

lodicsaba (kukac) citromail (pont) hu

A válaszok mellett FONTOS, hogy tartalmazza az e-mail az ArsenalFan.hu-s felhasználóneveteket is! Minden 4. forduló végén a játék újra indul. Tehát, ha az első hónapban nem nyertél, a következő hónapban ismét megvan az esélyed.

A nyertesek és nyereményeik:


A négy fordulót követően jön a sorsolás. A győztes a feltett kérdések közül legtöbbet helyesen megválaszolók közül kerül majd ki.

A korábbi nyereményjátékokból következtetve, most is biztosan többen értek majd el ugyanannyi pontszámot, ebben az esetben a legutolsó játékhoz hasonlóan, egy a rendszer által kisorsolt felhasználó lesz a győztes. Ilyenkor azok a játékosok, akik a győztessel azonos pontszámot értek el, de a rendszer nem Őket válaszotta, ne csüggedjenek, játsszanak a továbbiakban is, esélyt adva maguknak a nyereményre.

A nyeremény sorsolása tehát minden 4. fordulót követően történik a már korábban leírt szempontok alapján.

A http://www.Football-Fanshop.hu minden hónapra ajánlott fel 5000 Forint értékű vásárlási utalványt, amelyet a FootballFanshop oldalon, vagy a boltban lehet beváltani.

A kérdések:
A kérdésekre a válaszokat az alábbi kép alapján ( http://arsenalfan.hu/images/gallery/pic.jpg ) tudjátok megadni! Nehezítésképp a játékos arca ki lett takarva. A válaszokat alaposan olvassátok át és a válaszadásra is ügyeljetek!

-Hogy hívják azt a játékost, akinek az arca ki lett takarva a képen?
-Ki volt az ellenfél azon a meccsen?
-Ki védte az ellenfél kapuját?
-Melyik kupa-sorozat meccse volt ez?
-Ki lőtte az ellenfél csapat góljait?

Előző forduló megfejtései:

- Hogy hívják azt a játékost, akinek az arca ki lett takarva a képen? -Samir Nasri
- Melyik csapattól érkezett az Arsenalhoz? -Marseilles
- Ki volt az ellenfél ezen a meccsen? -WBA
- Mi lett a meccs végeredménye? -1-0
- Melyik stadionban játszották a talákozót? -Emirates Stadion


Az első két forduló kérdéseire helyesen válaszolók:
Tomek, mla25, bendzsa7, polgaribali, Almunia57, homerkaro, sis_gunner, w_balazs, OnciTomci, Arsenaldenis, Ricsh52, Woolwich1885, walcott14, KRArsenal, Yoki, Janinho, silem, Arsefan, RectusNatio, nigga, GunnerZ, Sisha-Boy, Vik, mjzios, ricsoo


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a http://www.Football-Fanshop.hu nak a támogatásért. A játékban részvevőknek pedig sikerekben és élvezetekben gazdag játékot kívánunk!

(A játékok megfejtéseinek (ha helyes, ha helytelen) az oldalon való közlése bármilyen formában TILOS. Amennyiben valaki mégis megszegné ezt a szabályt, a játékból azonnali KIZÁRÁS és az oldalról való BANNolás vár rá.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
vádaskodás és nyáladzás helyett jobb lenne először körülnézni!! :)) szerintem olvasd el lacacesc a játék leírását és akkor a lelked egyből megnyugszik, h nem kicseszésképp nincs itt a neved :)) ;)

aki kap válasz e-mailt, a megfejtése jó (ha valaki elfelejti a felh nevét írni, akkor is szoktam szólni h az jó lenne... a neveket többször átnézem, szal ha kapok mailt és helyes a válasz, akkor 100% h itt lesz a listában az ember neve, természetesen ha a szabályzatnak megfelel a dolog :))
13 éve
Törölt felhasználó
csak az játszik aki minden kérdésre jol válaszol
13 éve
homerkaro: most nézem,és írt vissza Clichy.
nekem is jók a válaszaim de mivel a 1. fordulóban volt 1 hibám nincs esélyem a nyereményre,csak majd az 5. forduló után.
13 éve
Törölt felhasználó
clichy válaszolt nekem amikor elküldtem hogy jo a válasz.ha a 2.forduloban nektek nem válaszolt mért nem irtatok neki még egy mailt?a citromail elég megbízhatatlan
13 éve
Törölt felhasználó
nem értem, én sem vagyok a listán pedig meg van és jól is válaszoltam! Érdekes! én sem fogom megcsinálni a 3.-at!

Szólj hozzá