Néhány nappal ezelőtt jelentkezett a http://www.football-fanshop.hu hírdetési szándékát kifejezve. A bolt támogatni szeretné az oldalt, nyereményjátékokra felajánlott vásárlási utalványokkal.

A játékról:

A játék több fordulóból áll, győztest minden 4. forduló végén hírdetünk. A játékban a már megszokott módon, feltett kérdések helyes megválaszolását követően kerül(nek) ki a győztes(ek).

Az első forduló kérdéseire a válaszok a http://www.football-fanshop.hu oldalon találjátok majd meg a válaszokat. A következő fordulókban az Arsenalról lesznek kérdések és egyéb kreatív feladatok.

Az újabb fordulók kérdéseit minden héten SZERDÁN, 20:00-ig adjuk meg (értelemszerűen az előző forduló ekkor zárul és ezt követően a válasz sem számít hitelesnek), ugyanígy egy cikk formájában. Az előző forduló helyes megfejtéseit pedig az új feladványok alatt találjátok majd meg.

Bevezetésképpen az első fordulóban 3, aztán a következő fordulókban 5 kérdést vagy feladványt találtok majd, amelyekre a szerintetek helyesnek vélt válasz e-mailben kell elküldeni az alábbi címre:

lodicsaba (kukac) citromail (pont) hu

A válaszok mellett FONTOS, hogy tartalmazza az e-mail a felhasználóneveteket is! Minden 4. forduló végén a játék újra indul. Tehát, ha az első hónapban nem nyertél, a következő hónapban ismét megvan az esélyed.

A nyertesek és nyereményeik:

A négy fordulót követően jön a sorsolás. A győztes a 12 kérdés közül legtöbbet helyesen megválaszolók közül kerül majd ki.

A korábbi nyereményjátékokból következtetve, most is biztosan többen értek majd el ugyanannyi pontszámot, ebben az esetben a legutolsó játékhoz hasonlóan, egy a rendszer által kisorsolt felhasználó lesz a győztes. Ilyenkor azok a játékosok, akik a győztessel azonos pontszámot értek el, de a rendszer nem Őket válaszotta, ne csüggedjenek, játsszanak a továbbiakban is, esélyt adva maguknak a nyereményre.

A nyeremény sorsolása tehát minden 4. fordulót követően történik a már korábban leírt szempontok alapján.

A FootballFanshop minden hónapra ajánlott fel 5000 Forint értékű vásárlási utalványt, amelyet a FootballFanshop oldalon, vagy a boltban lehet beváltani.

A kérdések:

A válaszokat tehát a http://www.football-fanshop.hu oldalon találjátok meg!

*Hány arsenalos szurkolói termék van az oldalon?
*Melyik arsenalos termék a legolcsóbb az oldalon?
*Hány csapat termékei közül válogathatsz?

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a FootballFanshopnak a támogatásért. A játékban részvevőknek pedig sikerekben és élvezetekben gazdag játékot kívánunk!

(A játékok megfejtéseinek (ha helyes, ha helytelen) az oldalon való közlése bármilyen formában TILOS. Amennyiben valaki mégis megszegné ezt a szabályt, a játékból azonnali KIZÁRÁS és az oldalról való BANNolás vár rá.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
meccs után teszem fel a nyereményjáték cikkjét
13 éve
Törölt felhasználó
jaja, elvileg city őt is megvette/veszi kilóra, de akkor vkit ki kell majd tenniünk mert, a 25fős keretük megvan és ha vki jön vkinek menni kell,(kivéve ha 21év alatti)
13 éve
Törölt felhasználó
Nem ide vág,de most olvastam, h az arabok már megint nagybevásárlásra készülnek, Dzekot 30 misiért vinnék a Wolfsburgtól és jan.5-én akár már ellenünk is játszhat :-S Asszem ezek sose fogják abbahagyni a vásárlást, de hát pénz beszél, kutya ugat. Viszont a futball világának aligha okoz örömet, sose lesz már a régi... :coolgrin: .csög sejkek :coolgrin:
13 éve
Törölt felhasználó
igen :D ma 20:00-tól ér véget az első forduló! aki még nem játszott, tegye meg!! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
frissités,hogy tobben láthassák,akik lemaradtak? :)

Szólj hozzá