Hamarosan január lesz, ami az új esztendővel együtt az átigazolási időszak kezdetét is jelenti, így mostanság elég sok pletyka jelenik meg a külföldi lapokban.

A legfrissebb hírek Julio Baptista, az egykori Ágyús Londonba való visszatéréséről szólnak. A játékosért állítólag a Spurs érdeklődik.

Baptista szeretne váltani, mert jelenlegi csapatánál (AS Roma) alig kap lehetőséget.

"Kaptam ajánlatot Brazíliából és volt érdeklődőm Londonból is."

"Mérlegelnünk kell a lehetőségeimet -egy biztos, játszani akarok! Le kell ülnöm az ügynökömmel és meg fogjuk tárgyalni a jövőmet." -mondta a játékos.

Állítólag a Spurs versenybe szállt a Blackburn egyik legjobbjáért, Christopher Sambaért. A játékos elmondta, hogy nincs szándékában elhagyni jelenlegi csapatát. Árát körülbelül 7 millió fontra becsülik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

13 éve
Törölt felhasználó
Wenger kijelentette, hogy semmi esetre sem kíván vásárolni védőt januárban. Bízik benne, hogy Vermaelen felépülésével orvosolja a gondokat. Csakis abban az esetben vásárol védőt a télen ha egy játékosunk súlyos sérülést szenved, amit ugye nem szeretnénk!
13 éve
Törölt felhasználó
Samba jöhetne, és tökön rúghatná ezt a nyámnyila védelmet! :)
13 éve
Törölt felhasználó
W. Silvát nem Spanyolba kéne külcsön adni,mert az angol és a spanyol foci teljesen más.Angolban több a szabálytalanság durvábbak a játékosok míg spanyolbanszép foci van.Angliában csk mi tudunk szépen játszani!
Németországba kéne köcsön adni!
13 éve
Törölt felhasználó
Onyewu Samba védősor nagy lenne :D:D
13 éve
Törölt felhasználó
Remélem csak pletyka marad mind a kettő... Semmi szükség egyikre sem!

Szólj hozzá