Marouane Chamakh teljesítményére egyáltalán nem lehet panasz az Arsenal háza táján. A Premier Ligával még csak ismerkedő marokkói csatár ugyanis már 10 gólt szerzett újdonsült csapatának, 17 pályáralépésből, ezzel pedig jelenleg ő a csapat házi gólkirálya.

Chamakh főleg a levegőben bemutatott teljesítményeivel ad óriási pluszt az Arsenal támadásainak, igaz, mostanság lábbal is szerez fontosabbnál fontosabb gólokat. A 26 éves támadó szerint pedig azért kedvelhetik már most annyira a szurkolók, mert tudják, hogy szívvel-lélekkel játszik a csapatáért.

"Igyekszem mindig 200%-on teljesíteni, szívből játszani, és ameddig bírom, mindent beleadni. Egyáltalán nem csalok a szögleteknél, a fejelés az egyik erősségem, és talán emiatt is kedvelhetnek."

Chamakh korábban nem tartozott a Bordeaux kiemelkedő gólszerzői közé, azonban ha így folytatja, a szezon végére meg lehet a 20 gólos álomhatár.

"Személyesen sohasem voltam gólkirály, egy szezonban például még sohasem szereztem 20 gólnál többet, de persze ez a menedzseren is múlik, hiszen ő dönt arról, hogy hogyan használja ki a keretét." - tette hozzá a marokkói.

"Ami engem illet, ha 15-20 gólt tudnék szerezni, segítve ezzel a csapatomat, az már egy jó szezon lenne. Bármi is történjék, remélem, hogy sikerül még sokáig folytatnom azt a fejlődést, amit Laurent Blanc-al kezdtem el még a Bordeauxnál."

"Az Arsenalnál semmivel sem volt gondom a beilleszkedéssel. Mielőtt ideigazoltam volna, alig ismertem a játékosokat, de mindenki nagyon kedves és barátságos, nagyon megkönnyítették a dolgomat, hogy a játékon kívül alig kell mással foglalkoznom és ez nagyon fontos."

"Nagyon boldog vagyok, annak ellenére, hogy még van hova fejlődnöm. Jelenleg még nem érzem úgy, hogy azon a szinten állok, mint Drogba, Torres, vagy Rooney, de nagyon boldog lennék, ha egy napon engem is olyan jónak tartanának, mint őket."

"Tudom, hogy elérhetem ezt a célomat, nagyon keményen dolgozok érte. Az egyik legjobb jele ennek, hogy most már nem csak egy olyan játékos vagyok, aki csak fejjel tud gólt szerezni, de egyre inkább beleillek majd az Arsenal gyorspasszos játékába. Az olyan srácok előtt, mint Fabregas, vagy Nasri be kell hogy illeszkedjek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

13 éve
Törölt felhasználó
Nah ez egy szimpatikus gondolkodásmód...
13 éve
Törölt felhasználó
Az Arsenalnál is aggódnak a meccs miatt. A .com-on tanácsokat adnak a szurkolóknak, a meccsel kapcsolatban. Írja a pontcom, hogy nagyon hideg lesz sok hóval így vigyázzanak. Remélem nem marad el a meccsünk, nem úgy mint a Mu-nak!
Remélem a srácok erőt merítettek abból, hogy elődöntősek vagyunk! Remélem megnyerjük a ligakupát és ez ad egy nagyon nagy lökést a csapatnak! Egy Ípszvicset illik megverni!
13 éve
Törölt felhasználó
Jó hírem van,mert mindkét kérés megoldható:)
De amúgy a képek felbontása 1920-1220 / 1440-900
Hétvégén is próbálok egyet kettőt csinálni,csak nem mindig jön az ihlet:)
Remélem tetszeni fog a csomag!
Remélem holnap nyerünk,tiszta izé,h félnem kell egy Fulham-től csak azért,mert otthon játszunk:S Arsenal Forever!
13 éve
Törölt felhasználó
Lehet hogy tényleg elmegy Eboué a télen. :down:
13 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá