Theo Walcott rendkívül várja már a szerdai bajnokit, ahol az Arsenal felzárkózhat az előtte kévő két csapathoz.

Az Ágyúsok vasárnap szenvedtek vereséget a Newcastle gárdájától, ahol az angol válogatott középpályás megrezegette a keresztlécet is.

Ez már a múlt, kikaptunk, de a foci mindig a továbblépésről is szól.

-nyilatkozta Walcott.

Játszunk szerdán, s e meccsel orvosolhatjuk a vasárnap ért csalódásunkat.

A Chelsea hétvégi kudarcával - 2-0 a Liverpool ellen - nem nőtt a hátrány a címvédő, és az Arsenal között, s ennek a 21 éves játékos rendkívül örült.

Pont ezért gondolom úgy, hogy a futball egy remek játék. Egyszer fent, egyszer lent, mint mi vasárnap, vagy épp a Chelsea.

Rengeteg csapat küzd a bajnoki címért, de mi nem tekintünk ennyire előre, csupán a soron következő meccsekre szeretnénk koncentrálni, és minden lépést megtenni, amit csak meg tudunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
mesutözil! te Theo Walcott tesojára gondoltál? én őt nem ismerem szal,nem irok rá semmit :D , lehetetlen hogy Theorol beszélj igy :D :)
13 éve
Törölt felhasználó
Laci!
igen,de Walcott-nak már jobbnak kellene lennie,főleg a "nagyarcú" nyilatkozataiból:D
13 éve
Törölt felhasználó
Hát de most istenem mit vártok el hogy olyan legyen mint messi gondolkodjatok már el most nemtud annyira beadni cserébe jobban tud befejezni jobban mozog erőszakosabb...Miért kell mindig a negatívokat nézni?Örüljünk már annak hogy fejlődött... :shut:
13 éve
Törölt felhasználó
City-Mu, Chelsea-Fulham. Reméljük, hogy botlani fognak mi meg nyerünk! Am ha megfigyeltétek mindig akkor vesztünk pontot amikor egy rangadót nyerünk. Ezért nem fogjuk megnyerni a bajnokságot, mert mindig az ilyen meccseket veszítjük el! Ez már sajna hagyomány! De én bízom bennük! GO GUNNERS!
13 éve
Törölt felhasználó
Csak a győzelem az elfogadható, minden más eredmény óriási csalódás lenne!!! Amúgy meg Walcott szerintem nagyon sokat fejlődött, ezt észre lehet venni a befejezésein, a mozgásán, és az erőszakosságán, meg még sok mindenen! Igaz nem mindenben jó még azért, beadni még mindig megtanulhatna, de több a pozitívum nála!

Szólj hozzá