Az Arsenal angol szélsője szerezte az első találatot a szerdai Shakhtar Donetsk elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

Walcott egy kontratámadás után talált be a hálóba, ám az ukrán csapat megfordította a meccset, s a mindent eldöntő találatot, a ex-Ágyús, Eduardo szerezte.

Theo elismerte Arséne Wenger véleményét, miszerint, a koncentráció hiánya okozta csapata vereségét.

A második félidőben volt néhány akció, amikor megmutattuk az igazi Arsenal-futballt, de összességében nem volt jellemző a játékunkra az efféle mentalitás. Jobbak voltak nálunk.

-nyilatkozta Walcott.

Nem tudom miért kaptunk ki végül, talán mert nem volt folytonos a játékunk.

Nehéz volt támadást indítani, de a hazai meccsek statisztikái magukért beszélnek. A korai gól jobbá tehette volna mérkőzést.

2-1-es eredménnyel zárni az első félidőt nagyon kiábrándító volt.

A csapatból mindannyian úgy éreztük, hogy akár több gólt is szerezhettek volna még. Hogy őszinte legyek, szerencsések vagyunk, hogy végül csak 2-1 lett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

14 éve
Törölt felhasználó
Apja faszát ilyen hülyeséget nyilatkozni.15-20 percet futbalozott a Shaktar ez alatt volt 3 helyzetük meg a 2 gól amik meg olyan szituációkból születtek amiket ki kell védekezni.Nekünk meg volt 5-6 nagy helyzetünk meg a gól és a 2. félidőben 1kapuztunk.A saját hülyeségünk miatt nem nyertünk és nem azért mert a Shaktar annyira jó volt.10/9szer megverjük őket.Kifogták azt az 1 meccset.Örüljenek neki,mi meg felejtsük gyorsan el! Go Gunners!
14 éve
Törölt felhasználó
ha mindenki úgy játszana mint az elődök nem kéne szégyenkezni...nem is értem h mondhat egy arsenalos ilyet h szerencsések vagyunk h csak 2-1 lett....nem értem ezt a felfogást..

Szólj hozzá