Az Ágyúsok szombaton 2-1-re legyőzték a Birmingham City gárdáját az Emirates Stadionban. Az Arsenal.com-on Marouane Chamakhot választották a meccs emberének, aki kiharcolt egy tizenegyest az összecsapáson, majd be is talált a Kékek kapujába, ezzel győzelmhez segítve az észak-londoniakat.

A 26 éves csatár, aki már öt gólnál és három asszisztnál jár az idényben, a voksok 42%-ával nyerte meg a szavazást, míg az őt követő Jack Wilshere, akit kiállítottak a találkozó hosszabbításában, 28%-kal lett a második.

Harmadikként Abou Diaby futott be a szavazáson 9%-kkal, míg őt a büntetőből eredményes Samir Nasri, valamint a 'megtáltosodott' Łukasz Fabianski követte egyaránt 7%-kal.

Chamakh először az AC Milan elleni Emirates Kupa-meccset követően lett a meccs embere, majd a Liverpool és a Sunderland otthonában játszott bajnokik után is őt választották meg a legjobbnak az Arsenal rajongói.

Íme a szavazás végeredménye:
1. Marouane Chamakh - 42%
2. Jack Wilshere - 28%
3. Abou Diaby - 9%
4. Samir Nasri, Łukasz Fabianski - 7%
5. Tomás Rosicky, Alex Song - 2%
6. Andrej Arsavin - 1%
7. Emmanuel Eboué, Johan Djourou, Sebastien Squillaci, Gael Clichy, Nicklas Bendtner - 0%

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Chamakhot megérte idehozni, már most nagyon sokat tett a csapatért, lövi a gólokat, gólpasszokat is ad, és egy fél tucat 11est kiharcolt már! Ráadásul állítottak már ki róla embert is! Nagyon hasznos kis játékos!
14 éve
Törölt felhasználó
a meccs embere nálam a két Olasz kommentátor volt nah ők szívvel lélekkel ott voltak:D am szuper igazolás volt..
14 éve
Törölt felhasználó
Előző kommentekbe írtam, nálam is Fabianski a mecs embere... egyre nagyobb meglepetéseket okoz!!!! A szezonba kapott már vagy 3-4 gólt, de egyik se az ő hibájából és már volt szép védése is (pl. Birmingham meccsen Eboué fejesét:D majd nem öngól lett) Így tovább! Elkezdte vissza szerezni a bizalmamat, de maradjon is így!!!
14 éve
szerintem Fabianski a meccs embere!
14 éve
Törölt felhasználó
aki látta a meccset, egyrészt megírhatná mikor ismétlik, másrészt leírhatná hogy védett Fabianski:Dminden egyes meccsen nagyon szurkolok miatta, mert jó kapus lenne ő, csakhát az önbizalomhiány(talán)......

Szólj hozzá