Az Arsenal a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy egykori játékosuk, Robert Pires visszatér a csapathoz, legalábbis az edzések erejéig.

Mint ismert, Pires meghatározó játékos volt az Arsenal 'veretlen' érájában, ugyanakkor, miután a tavalyi év után távozott a Villareal együttesétől, jelenleg szabadúszó, s a visszatérési esélyén akar javaítani az edzéseken.

Ez a dolog már nem számít kuriózumnak: tavaly Sol Campbell edzhetett a csapattal (majd januárban újból le is igazolták), ezt megelőzően pedig David Beckham dolgozott Fabregasékkal az amerikai liga (MLS) téli szünetében.

Pires összesen 284-szer lépett pályára az Arsenalban 2000-től 2006-ig, 84 gólt szerezve ezen időszak alatt. Többek között tagja volt mindkét csapatnak, amelyek duplázni tudtak, azaz megnyerték a bajnokságot és az FA-kupát is. A 2003-as FA Kupa döntőben ő rúgta a győztes gólt, 2002-ben pedig az év játékosának választották.

A tavalyi évben a 36 éves középpályás akkori csapata színeiben már visszatérhetett az Emiratesbe, de akkor még csak egy Bajnokok Ligája-meccs kapcsán.

Az Arsenal tartalékjátékosiról jól értesült Young Guns weboldal szerint pedig Pirés nem csak az edzésekre fog bejárni, de tapasztalatával segíteni fogja a fiatalokat is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
A bostonba egy embert tisztelek nagyon.De azt nagyon,GARNETT:)
megérdemelte a bajnokságot.:)
14 éve
Törölt felhasználó
Na fasza, hogy kimentek. Én kosarazom, úgyhogy ez külön öröm számomra, bár én inkább egy kicsit a Boston felé hajlok és nem a Lakers felé. A lényeg, hogy elmentek együtt és ez jó.
14 éve
Törölt felhasználó
Ha NBA akkor egyértelmű,h Los-Angeles Lakers!!!!!!!!!!!!Na meg kobi brájent:)
Ma jön ki az NBA2k11:)Már várom Bryant miatt na meg Jordan miatt is:)
Fifaban meg 2004 óta nem játszottam senkivel az Arsenalon kívül:)
14 éve
Törölt felhasználó
Úgy látszik nem csak én szeretem a Lakers. :D
Nagyon jó, hogy visszatér Pires. Szerintem még a pályán is tudna néha-néha pluszt adni a csapatnak.
14 éve
Törölt felhasználó
Arsha!

annyira en sem :D

Ericesc! a kepek tok jok,am meg Verma mindig ilyen sapadt? :D vagy csk ugy nez ki ? :p 🧀

Szólj hozzá