Mint ahogy már bizonyára sokan hallottátok a mai híradóban, családja állítása szerint orvosi műhibának következtében éppen a születésnapján halt meg Renátó, egy nyolc éves pécsi kisfiú, egy igaz Ágyús.

Az RTL Klub, valamint a TV2 híradóiban ma szerepelt az az értesülés, mely szerint Renátó családja szerint az orvosok tévesen diagnosztizálták a betegségét, a kisfiú négy hónapig szenvedett, majd májelégtelenség miatt hunyt el.

Az ArsenalFan.hu szerkesztősége az oldal látogatói nevében is szeretné kifejezni őszinte részvétét a kisfiú családjának.

Renátó, nyugodj békében, az ég egy igazi Ágyússal lett gazdagabb.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (43)

14 éve
Törölt felhasználó
Nyugodj békében kis Arsenal-Fan!
14 éve
Törölt felhasználó
Arsenal23 akkor sorry. Nekem úgy tűnik, hogy a smiley röhög. Elnézést félrenéztem.
14 éve
Törölt felhasználó
Rectus-szal sajnos egyet kell értsek :shut:
14 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen! Fogadja őszinte részvétem a családja! 8 évesen! Emberek 8 évesen! Nem tudom felfogni... És egy orvosi műhiba... Ez csak nekem nem új? A nagyszüleimet is orvosi műhiba miatt veszítettem el... Nevetséges! Vagy a Hippokratészi eskü csak sablonduma?

Előbb a szegény kis Lara most meg ez a kisfiú? Mit ártottak ők bárkinek is?

Felmerül a kérdés: Létezik egyáltalán Isten? Mert nem hiszem... Vagy nem tudja mit cselekszik... Azok meg akik gyilkolnak és megkeserítik mások életét szabadon mászkálnak és élik a saját kis életüket?!

Bocsánat emberek a felindulásomért de nem értem miért kell egy ártatlan 8 éves kisfiúnak meghalni...

Így,hogy ágyús volt egy családtagot veszítettünk el:(

Nyugodj békében kisöreg! Fent a mennyben majd találkozol a régi ágyúsokkal és ők mesélnek neked a régi szép trófeát gyűjtő szezonokról! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Nyugodj békében!szegény,nagyon sajnálom :down: :down: :down: :gulp:

Szólj hozzá