Jónéhány meccs új időpontot kapott a közelmúltban az Arsenal zsúfolt versenynaptárában.

Az Arsenal-Everton meccset korábban elhalaszották, és ugyanilyen sorsa jutott az eredetileg szeptember 15-re tervezett Arsenal-PSV EL-meccs is.

A hollandok elleni mérkőzésnek sikerült új időpontot találni, mivel félő volt, hogy az Arsenalnak törölni kellett volna a találkozót, így a három pontot a PSV kapta volna meg. Az Arsenal-PSV meccset így szeptember 20-án, 19:00-kor rendezik. Emiatt viszont halasztani kellett az Arsenal-Manchester City bajnokit, aminek az új időpontját még keresik, de minden valószínűség szerint erre csak 2023-ban kerül majd sor.

A most hétvégi Brentford-Arsenal meccset viszont megrendezik, viszont az eredeti időponthoz képest korábban: vasárnap 13:00-as kezdéssel.

Korábban írtuk:

A Premier League pénteken hivatalos közleményben tudatta, hogy II. Erzsébet királynő tegnapi halálát követően kegyeleti okokból elhalasztják a teljes hetedik fordulót - az Arsenal az Evertonnal játszott volna.

Az uralkodó temetését várhatóan szeptember 19-én, hétfőn fogják tartani, így minden lehetőség fennáll, hogy a jövő heti fordulókat is halasztják, erről később születik döntés.

Az angol kormány kultúráért és oktatásért felelős tárcája ezen a héten a szervezők kezébe adták a döntést az esetleges halasztásról, jövő hétre viszont ajánlást tettek a különböző események, rendezvények szüneteltetéséről.

Ha a jövő heti fordulókat is csúsztatják, az Arsenal legközelebb október 1-én lép pályára a Tottenham ellen a bajnokságban.

Szeptember 15-én azonban még lesz egy Európa Liga-meccs a soron következő válogatott mérkőzések előtt, akkor az Arsenal a PSV Eindhovennel találkozik Londonban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (313)

2 éve
spurs meccset is lehet halasszak vasutassztrajk miatt🤣🤣🤣
2 éve
le kell fújni most és győztest hírdetni, nincs mese
2 éve
Per Mertesacker: "Szerintem Arsene már úgy nézett rám és Mikelre, amikor az átigazolási szezon legvégén érkeztünk, mint két játékosra, akik a jövőben csapatkapitányai lehetnek a klubnak."
2 éve
Arteta a hónap menedzsere a PL-ben.
2 éve
Szép is lett volna, ha nem ő kapja meg 5/5 mutatóval 😀
2 éve
Gyorsan ment .😁👍 Egyébként még szép, hogy ő lett !!!
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Arteta knows. Ő mostmár egy jópárszór elnyerte ezt az elismerést. Ahhoz képest, hogy milyen fiatal edző....szép volt
2 éve
Zinchenko lehet le se sérült csak nem akarják elengedni válogatott szünetre utánna jönnek 3 naponta a meccsek spurs el kezdünk...a brendfordot nélküle is verni kéne
2 éve
De jó lenne, ha így lenne. A Tottenham ellen nagyon kéne a játéka, ami pont 2 hét mulva lesz.

Szólj hozzá