Tomás Rosicky ritkán kap lehetőséget a kezdő csapatban, valamint csereként sem számít rá gyakran Arséne Wenger.29 évesen a sérülése után bebizonyította, még mindig nagyon hasznos tud lenni a középpályán, valamint megerősítette hogy teljesen felépült a sérüléséből.

Lehetne jobb is, mivel eddig csak egyszer szerepeltem a kezdő tizenegyben. Szeptembertől minden héten két meccs lesz, és akkor meglátjuk, sikerül-e többet játszanom.

 

Mindenki játszani akar, és én sem különbözöm. De minden egyes mérkőzésen ott van hét csalódott játékos akik nincsenek benne a XI-ben.

 

Jól érzem magam és remélhetőleg jól szerepeltem. Ha az asszisztok nem segítenek beljebb kerülni a XI-be, akkor talán el kell kezdenem a gólgyártást. Őszintén szólva, nem szerepeltem túl jól ebben a feladatban.

 

Soha nem esem pánikba.

-zárta mondandóját.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Már csak az hiányozna, ha őt is elvesztenénk...
14 éve
Törölt felhasználó
egyetértek!Rosicky remek ember aki kulcs fontosságú!Valóban jó lenne ha sűrűbben kezdő lenne azonban azt se felejtsük el,hogy sokszor csereként még jobb felturbózza a csapatot a nehéz pillanatokban mint ha kezdőként játszana.
Rosicky régi kedvencem remélem kihozza magából a legjobbat még legalább 10 éven át 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
fecco4 teljesen igazad van,megfogalmaztad véleményem :blank:
14 éve
Törölt felhasználó
Bár én elfogult vagyok de szerintem eddig párszor kezdhetett volna Wilshere helyett
14 éve
Törölt felhasználó
egyik Kedvenc játékosom,nagy kár a sérülésért:S
már a Dortmundba nagy kedvencem volt,mert a németbe a BvB a Best :)

eddig sztem jól játszott,Diaby-t simán kiszorithatja ha elég jól tolja,játszon minél többet és jöjjenek a régi távoli bombák!

Szólj hozzá