Theo Walcott a Blackpool ellen mesterhármast szerzett, így nem meglepő, hogy az Arsenal hivatalos weboldalán a meccs legjobbjának választották. A 21 éves támadó a Blackburn otthonában 2-1-re megnyert találkozón is betalált, s ismét a meccs embere lett a rajongók szavazatainak 55%-át begyűjtve.

Walcott után a győztes gólt szerző Andrej Arsavin, illetve Bacary Sagna végzett a voksok 9-9%-ával, míg őket Liverpool elleni összecsapás legjobbja, Marouane Chamakh követte 5%-kal.

Íme a szavazás eredménye:

Manuel Almunia 3%
Bacary Sagna 9%
Laurent Koscielny 1%
Thomas Vermaelen 3%
Gael Clichy 1%
Theo Walcott 55%
Cesc Fabregas 4%
Alex Song 4%
Abou Diaby 4%
Andrej Arsavin 9%
Robin Van Persie 1%
Tomás Rosicky 1%
Jack Wilshere 0%
Marouane Chamakh 5%

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

14 éve
Törölt felhasználó
Ilyet könnyű mondani! Emlékeztek amikor tavaly egy csávó látta Dzekot az Emiratesnél ?

Tesóm az Emiratesnél fényképezkedett és látta, hogy Messi és Casillas két ember kíséretében ment be az Emiratesbe! A többi meg látja és már terjeszti is!
14 éve
Törölt felhasználó
azért wenger akkor is kitett magáért a mostani átigazolási szezonban...mégiscsak 3 ember is jött! :D szerintem ez nála kész csoda... remélem jön Schwarzer (vagy LLoris). Bár szerintem a Llorisos dolog nagy kamu... de még lehet bármi...
14 éve
Törölt felhasználó
Van der Vaart az Arsenalnál?

"A tesóm taxis, most mondta, hogy az előbb Rafael Van der Vaartot és az ügynökét tette ki az Arsenal-stadionnál. Száz százalék, hogy igaz" - idézte a Guardian a twitelő Aidan Gibsont.

ez, ha igaz lenne az úristenit neki... :D
14 éve
Törölt felhasználó
Hleb -> Birmingham... :/
14 éve
Törölt felhasználó
off: Robinho átment az orvosin a Milannál, 12 millió euróért igazolták le 🐍 🐍, vagyis a City mintegy 20 milliót bukott a Robinho-projekten %-P ;-P, ennyiért akár még Wenga bá is megvehette volna... :coolsmirk:

Szólj hozzá