Az Ágyúsok a mai napon 2-1-re legyőzték a Blackburn Rovers gárdáját idegenben. Az észak-londoniak első találatát Theo Walcott szerezte, aki a múlt héten, a Blackpool elleni sikerből három góllal vette ki a részét, míg a másodikat Andrej Arsavin lőtte, ezzel, mint később kiderült, beállítva a végeredményt, s megduplázva az idényben lőtt góljainak számát.

A 21 éves Walcott, aki a játékával ismét rácáfolt Fabio Capello azon döntésére, hogy kihagyta a Háromoroszlánosok Vb-re utazó keretéből, elmondása szerint továbbra is csak azon dolgozik, hogy megmutassa az embereknek, mit is tud valójában.

Úgy gondolom, hogy nagyon jól viseltem a Vb-ről való lemaradásomat, hisz nem okoltam másokat emiatt, s hamar túlestem a csalódottságon, így kiválóan alakult a szünetem, amely már hosszú ideje nem volt ilyen hosszú, mint most.
Most csak arra akarok koncentrálni, hogy a pályán legyek, s megmutassam az embereknek, hogy mire is vagyok képes. Ehhez minél többet kell előrefele törekednem a pályán, s minél több gólt kell lőnöm.

Bár az Arsenal védelme a hazaiak találatánál nem állt a helyzet magaslatán, Manuel Almunia, aki Cesc Fabregas lecserésével megkapta a csapatkapitányi karszalagot, mégis az együttesének védőmunkáját méltatta.

Javultunk a védőmunkánkat illetően, úgy vélem, hogy erősödött a csapatunk. Nagyon jók voltak ma a fiúk, mindenki rájött már, hogy a liga nagyon kemény, s mindenki jobb szeretne lenni évről-évre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (76)

14 éve
Törölt felhasználó
hát nemtom..
jobb mint Aluminium,az biztos,de túl fiatal...
14 éve
Törölt felhasználó
off: a Cagliari abszolút első számú kapusa, Federico Marchetti nincs benne a Palermo elleni keretben...
(nem sérülésről van szó, a hét elején vettek egy új kapust is, Pellizolit, és sokan ebből azt vonták le, hogy Marchetti lesz az Arsenal új kapusa...)
14 éve
Törölt felhasználó
nigga!
te írtad,hogy magányos vok,hogy nincs itt senki(amit nem tudtam)hogy írok magamba..
én írtam,hogy te beszélsz?
mikor nekedmeg "nigga"a neved?
én így értettem,nemtm mit nem lehet ezen érteni:D
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson! A Manchester Unitedet nem úgy ismerem, hogy ne bírnák az iramot, és kipukkadnának.. Ők éppen a végét nyomják meg mindig! A Manchester mindig esélyes, és az is lesz, amíg SAF a mesterük, neki nem kellenek nagy igazolások, össze tudja pakolni azt a Manchestert, akármilyen is, és nem szabad őket soha lebecsülni, ezt már megtanultam én is! Sir Alex egy varázsló! :)
14 éve
Törölt felhasználó
nigga VS Arshapatya személy szerint Arshapatyát lájkolom,niggát viszont nem ismerem :D

Szólj hozzá