Az angol válogatott és az Arsenal középpályása elárulta, csapata nem fog elszállni a fölényes, Blackpool elleni 6-0-ás győzelem után.

A csatár megszerezte élete első mesterhármasát az Ágyúsok színeiben, de nem szeretne elszállni eme eredményétől. A 21 éves futballista szerint a legfontosabb dolog a soron következő Blackburn elleni bajnoki.

Nem fogjuk elragadtatni magunkat ezután az eredmény után.

-nyilatkozta a Blackpool elleni mérkőzés után.

Mindenki elvárta tőlünk, hogy legyőzzük a Blackpoolt. Fair csapatról van szó, mert a játékkal törődtek, és a szurkolóik hasonlóan bíztatták Őket, mint ahogy minket is. Szerintem rendben lesznek ebben a szezonban.

A mérkőzésen mesterhármas szerző angol szerényen nyilatkozott az eredményéről, és megkérte társait, hogy a meccsen szereplő labdát írják alá, hogy hazavigye emlékként.

Ez egy szép dolog, amire mindig is képes voltam, és remélhetőleg még képes leszek ilyen teljesítményre.

Lementem a pályáról, [a mérkőzés után] és megpróbáltam megkeresni egy labdaszedő srácot, ami végül sikerült is, de hogy őszinte legyek, majdnem elfelejtettem ezt az egészet.

Mesterhármast szerezni zseniális érzés, de a legfontosabb dolog, hogy úgy nyertünk szombaton, hogy nem kaptunk gólt.

Jó eredmény született a Liverpool ellen és most is. Az első mérkőzésünk otthon mindig egy nagy lépcsőfok, szerintem elégedettek lehetünk ezzel az eredménnyel.

Meg szeretnénk nyerni az efféle mérkőzéseket, de a legfontosabb dolog jelenleg az, hogy hogyan tudunk reagálni a Blackburn elleni meccsre, mely egy korai összecsapás lesz.

Ezeket a mérkőzéseket meg kell nyernünk, az olyan meccseken - melyek a múlt szezonban néhányszor kifogtak rajtunk - tudjuk igazán megmutatni a karaterünket.

A szombati bajnokin elsőnek léphetett pályára az idei szezonban Cesc Fabregas, s ennek Walcott rendkívül örült.

Még csak most kezd igazán fitt lenni. Nagyon jól teljesített az edzéseken. Olyan labdákat ad, melyet senki más nem tud, és nagyon jó újra látni a pályán jól játszani.

Jack Wilshere fantasztikusan jó volt [a Blackpool ellen], volt egy remek felkészülési szezonja, és Ő is remek labdákat osztogat. Nagyon sok fantasztikus játékosunk van, és amíg itt tudjuk Őket tartani, nagyon erősek leszünk.

A pad, mely szombaton állt készen nagyon erős volt. Nyilvánvalóan nagy veszteség, hogy Samir Nasri és Emmanuel Frimpong sérülés miatt kidőlt - de nagyon jó felkészülési szezonunk volt.

A legfontosabb dolog, hogy elkerüljenek minket a sérülések, s ha ez meg van, azt hiszem egy remek szezonunk lesz.

Az előző szezonban Walcott sok időt töltött a pályán kívül, ám az előbb említett felkészülési szezon remekül sikerült az Arsenal számára.

Egy nagyon jó elő-szezonom volt. Nem csak nekem, hanem az egész csapatnak. Veretlenek voltunk, és volt egy szép nyaralásom, melyben sokmindenen gondolkodtam.

Masszív barátságos meccseink voltak. Nagyon szerencsétlen voltam a sérüléseim miatt az elmúlt szezonban. 21 vagyok, és minden héten játszani akarok, úgyhogy ez egy nagy szezon lehet a számomra.

Jobban rátaláltam önmagamra - Én vagyok az utolsó, aki távozik az edzésekről, mindig maradok egy kicsit, hogy fejlesszem magam - keresztlabdákat és hasonló dolgokat gyakorlok.

Vigyázni fogok magamra, és úgy érzem, hogy kész vagyok. 

Walcott a remek teljesítménye után úgy érzi, hogy itt az idő, hogy beteljesüljön a sors és Arséne Wenger akarata - azaz, hogy középcsatárt játsszon az Ágyúsoknál.

A főnök a csatárok között tart számon, de szívesen játszok bárhol az Arsenalban.

Nagy versengés van a csatároknál, jelenleg Marouane és Robin a két alapember, tehát mindent bele fogok adni, a lehető legtöbb gólt akarom rúgni, és jelenleg nagyon boldog vagyok a teljesítményem miatt.

De ha a főnök elöl akar játszatni, ott is nyüzsögni fogok. Az edzéseken csatárként is fejlesztem magam, tehát kész vagyok a váltásra.

Wenger többször is megváltoztatta álláspontját a posztokat illetően, Emmanuel Petit, Freddie Ljungberg, Sylvain Wiltord és Gilles Grimandi is más-más helyen szerepelt az Arsenalnál. Azonban a klub élő legendája, Thierry Henry bizonyult a legnagyobb fogásnak, miután a Juventusnál balszélsőt, az Ágyúsoknál pedig középcsatárt játszott.

Walcott nyíltan elismeri, Henry az Ő hőse. A korábbi Southampton játékos szeretné, ha tanácsokat kapna a New York Red Bulls csatárától.

Nem beszéltem vele. Nehéz elérni Őt, és valószínüleg hatalmas telefonszámlám lenne, mert minden este zavartam volna. De biztos vagyok benne, hogy nagyon jót fog tenni neki az MLS.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
bojncsab igazad van henry-t tisztelnénk égnének a bizonyitási vágytol :p :p :p :p
14 éve
Törölt felhasználó
Henry-t vissza kéne hozni edzőnek... Ha Walcott csatárnak megy, ki lesz a szélen? Nasri vagy Rosicky de ott a gond hogy lassúak, a szélen nem futna támadás mert Theo-hoz képest borzasztóan lassúak...
14 éve
Törölt felhasználó
az a csel bámulatos volt benne van a latin vér:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
Vela cselsorozatáról egy videót linkeljetek be légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá