Az Arsenal 21 éves középpályása szombat délután szerezte meg élete első mesterhármasát az Ágyúsoknál a gárda 6-0-ás győzelme alkalmával a Blackpool ellen.

Walcottot rengeteg kritika érte eddig pályafutása alatt, s ez a 2010-es világbajnokságon csúcsosodott ki, amikor Fabio Capello kihagyta Őt az angol válogatott keretéből.

Habár Walcott kollégája, Tomas Rosicky szerint nagy csalódás érte a játékost, ha élvezi a futballt, remek teljesítményre képes.

Remélem, hogy a játékával válaszolni fog a kritikusoknak.

-nyilatkozta Rosicky.

Azt hiszem jelenleg az a legjobb, ha kimegy a pályára és élvezi a futballt - engem mindig ez hajt.

Menjünk ki és élvezzük a meccset, szerintem Ő pontosan ezt tette a Blackpool ellen. 

A 29 éves cseh válogatott labdarúgót egy térdsérülés akadályozta az Arsenalban, és több mint egy év kihagyás után léphetett csak pályára.

Túl vagyok egy felkészülési szezonon, van egy remek alapom a szezonra és remélem, hogy ez csak a kezdet. Ez volt mindig is, ami hiányzott eddig.

Arséne Wenger csapata a következő fordulóban a Blackburnnel csap össze majd, és Rosicky szerint ez a mérkőzés is kulcsfontosságú a bajnoki címért.

Az előző szezonban ott vesztünk el igazán. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy teljesen más mérkőzés lesz, de ha a bajnokesélyesek között akarsz szerepelni - ahol úgy érzem ott vagyunk - nyernünk kell ellenük is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
nem tudja vki rosicki marad vagy eligazol ❓ ❓ :D
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem 2-0 ra nyerünk a blackburn ellen is 🐛
14 éve
Törölt felhasználó
Persze az se baj ha valakinek Torres a kedwence én is szeretem őt ne hogy félre értsétek......:)
14 éve
Törölt felhasználó
Persze az se baj ha valakinek Torres a kedwence én is szeretem őt ne hogy félre értsétek......:)
14 éve
Törölt felhasználó
Igen nagyon igaza van őneki csak egy normális felkészülési szezon kell és újra formában van.....Már 9 éves koromtól a kedwencem nem mint eggyeseknek torres ronaldo......nekem ő!GO ROSICKY!! ;)

Szólj hozzá