Theo James Walcott szerint 5 év trófeamentes sorozat után, mostmár tartoznak az ágyúsuk egy-két serleggel a szurkolóknak.Az angol elismerése szerint, olykor az ágyúsoknak meg kell feledkezniük a szép fociról, és néha agresszíven kéne fellépni az ellenfelekkel, különösen a Nagy Négyessel szemben.

"Arsene feltétlenül hisz bennünk, hogy képesek vagyunk a haladásra.

 

Sajnos az elmúlt szezonokban, a csapat a sérülések miatt volt konok, és nagyon gyakran nem tudott játszani a legjobb tizenegyünk.

 

Ez azt hiszem a fő okok egyike, amiért az Arsenal  nem nyert trófeákat.Címekkel tartozunk a rajongóknak, és ehhez a szép labdarúgás már nem elég.

 

Van, amikor jobb 1-0-ra nyerni és elfeledkezni a játék minőségéről, minthogy elegánsan veszíteni.

- zárta mondandóját.

 

Tehát Van Persie után Walcott is elmondta véleményét a témával kapcsolatban, kérdés, Wenger fog- elépni ezzel kapcsolatban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyetértek vele! Lassan már kezd az lenni, hogy inkább játszunk csúnyán, csak nyerjünk már valamit... Persze a csúcs mégis az lenne, ha szép játékkal nyernénk sok-sok trófeát! :-)
14 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek!
14 éve
Törölt felhasználó
én Woolwichal értek egyet...2-3 éve még szinte minden meccsen megvolt a szép játék is,és néha-néha jött eredmény is...de mostanság már kevés a szép játék,és a pool ellen,hiába védekeztek annyira,illett volna vmit kezdeni,de nem kezdtünk,mert ötletünk se volt...senkise mert igazán elindulni,felvállalni az 1v.1-t és nem is volt egy-egy távoli lövés...ami egyedül emlékeztetett arra h Arsenal meccsen vagyunk,az Rosicky helyzete volt,mert az gyönyörű volt,és sajnos Reina odaért...
ettől függetlenül én elégedett voltam az 1-1-el mint eredmény,de a mutatott játék:S
14 éve
Törölt felhasználó
a trőfeákhoz minőségi játékosokat kell igazolni többet kellene költeni de nem lehet meg nem szabadna közel sem ennyi sérültnek lennie szóval rosszak a kilátások.......
14 éve
Törölt felhasználó
10 embert a kapussal együtt értem!

Szólj hozzá