A sport.co.uk értesülései szerint a Stuttgart német védője, Serdar Tasci csak akkor hagyná el a Bundesligában szereplő csapatot, ha az Arsenal nyújtana be ajánlatot érte.

A német védőt nem csak az Arsenallal, de annak észak-londoni riválisával, a Tottenhammel is összefüggésbe hozták, sőt, Harry Redknapp csapata sokkal inkább érdeklődik a játékos iránt, mint Wengerék.

"Hosszú távú szerződése van a Stuttgartnak, de ha az Arsenal ajánlatot tenne érte, megfontolná a távozást. Egy nagyszerű csapatról van szó, nagyszerű menedzserrel, de jelenleg semmiféle kapcsolat nincs a két klub között. A Tottenham valóban érdeklődik, de az Arsenal nem." - mondta egy nevét eltitkolni kívánó, a játékoshoz közel álló forrás.

Az Arsenal továbbra is védőhiányban van, mert bár Wenger legalább négy középső hátvédet szeretne az átigazolási szezon lezártának, Vermaelen, Koscielny és Djourou személyében még csak három van.

Az Arsenal védőlistáján egyébként továbbra is szerepel Emir Shpaic neve is, akiről a szurkolók azt találgatják, hogy távozik.

Ezen kívül a pletykák szerint az Arsenal valóban kapcsolatba lépett a Manchester Cityvel, azonban nem Shay Givenért, hanem a csapat egyik védőjéért, Vincent Kompanyért, aki Thomas Vermaelen honfitársa is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Hm, orulok ,hogy meg vannak olyan jatekosok, akik nem a Realba meg a Barcaba vagyodnak...
14 éve
Törölt felhasználó
de wenger mi a f@szért nem ad ajánlatot a citynek Givenért, SWP, De jong,, richards , kompanyért! szten a City simán rábólintana egy 35 - 40 millás ajánlatért. nem értem! sztem a felsoroltak közt mindegyik játékos bőven elférne nálunk!
14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy annyira jók vagyunk, hogy olyan játékosok mint Tasci, Richards elmondja, hogy szívesen jönne hozzánk, mert ugyebár Richards egy gooner, és mindketten nagyon jó játékosok, Wenger mégsem érdeklődik irántuk.
Én Kompany-t vkp.-nak ismerem, de lehet tud kh.-t is játszani.
14 éve
Törölt felhasználó
jó játékos amikor láttam,akkor jól játszott,de elég magas az ára,szal nemjön
egy olcsó angol/tapasztalt védő kellene
és persze egy kapus mindenképp a Lengyelek ellen látszott hogy mért!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem hinném h a nyitány előtt pár nappal bárkit is vennénk főleg nem a kezdőbe..

Szólj hozzá