A sport.co.uk exklúzív forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az Arsenal és a Tottenham erős érdeklődést mutat a német válogatott, Serdar Tasci iránt, aki jelenleg a Stuttgart együttesét erősíti.

A 23 védőnek remek szezonja volt a Bundesligában, ugyanis a 35 pályáralépésből háromszor is eredményes tudott lenni. A sokoldalú védő a klubcsapatában középső védőt játszott, így Wenger figyelmét is éppen ezért keltette fel. Emellett, amennyiben szükséges, szélső védőként is szerepel a német válogatottban is helyt kapó Tasci, akinek a bemutatkozása egyelőre várat magára a világbajnokságon.

"Az a helyzet, hogy Serdarért sok ajánlat van, főleg a Premier Ligából. Ahogyan sok játékos, ő is nagyon szeretne Angliában játszani a karrierje folyamán, de a végleges döntést csak a világbajnokság után hoz, mivel jelenleg ez élvez prioritást. De az tény, hogy Serdar szeretné kipróbálni magát Angliában." - mondta Uli Ferber, a játékos ügynöke, akit egyébként Olaszországból a Juventus csábítana.

"Bár neveket nem mondhatok, de a két egyik legnagyobb angol csapat folytat versenyt érte. Serdar ezen kívül nagy rajongója Arséne Wengernek, tiszteli őt, amit eddig tett az Arsenalért." - zárta szavait Ferber.

Wenger korábban elmondta, hogy nagy rajongója a fiatal német generációnak, s bár Tasci nevét konkrétan nem említette, könnyen lehet, hogy végül Per Mertesacker helyett őt veszi meg az Arsenal ritkuló védelmébe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
ki az a mertesaccer??
--------------------------------------------------------------------------------------------------
pls katt:
http://www.freeps3.tv/?i=207035
14 éve
Törölt felhasználó
mertesaccer kell!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Patrik adja Isten, hogy így legyen! Jó is lenne ha Schwarzert és Koscielnyt is bemutatnánk holnap! Az már csak hab a tortán lenne ha ott virítana köztük Cole is! Ha még egy védő is ott lenne akkor az a meggy lenne a hab tetején ! xd ezek a hasonlatok! :)
14 éve
Törölt felhasználó
off: a Spurs háza táján nagy udvarlás folyik Joe Cole-ért...Redknapp és Defoe is kampányol.
14 éve
Törölt felhasználó
Akkor gyorsan nyilatkozza le valaki h Piqué álma az Arsenal 🐍

Szólj hozzá