Walcott ebben a szezonban megszeretné mutatni mindenkinek mire is képes.

A fiatal középpályás túl van karrierje egyik legnagyobb csalódásán, - világbajnokság - s egy rövid Amerikai nyaralás után visszatért az Arsenalhoz, hogy megkezdjék a felkészülési szezont.

Habár Walcott kihagyta a világbajnokságot, az új szezont óriási motiváltsággal kezdi majd el.

Mostmár minden rendben van, csupa mosoly vagyok.

Valószínűleg a felkészülési szezon sokat segített. Vegyes szezon volt a tavalyi, melybe nagyon nehéz volt belerázódni. Mihelyst felépültem, rögtön szereztem egy másik sérülést.

Rengetegszer voltam sérült. Talán túl sokat gondoltam rá, s így kicsit félénkebben mentem bele az ütközésekbe, hogy nehogy újra játékképtelen legyek. Ebben az évben más lesz a helyzet és megfogom mutatni mindenkinek, hogy mit is tudok.

-nyilatkozta Walcott.

Rossz érzés úgy átélni egy világbajnokságot, hogy nem vagy a helyszínen, habár nem érdemeltem meg, hogy ott legyek, de ez egy ilyen dolog - mit javíthatnék magamon, hogy legközelebb ott legyek?

A labdarúgás mindig csalódásokkal jár, eddig ez volt a legnagyobb.

Amikor megtudtam, hogy a nevem nem szerepel az angol keretben, az Arsenal játékosok mindenben támogattak. Az első csapattárs, akitől sms-t kaptam, az Nicklas Bendtner volt, de a menedzsertől is sok bíztatást kaptam.

Természetesen nagyon csalódott voltam, de most először pihenhettem hosszabb időre, hogy a felkészülési szezon küzdelmeibe vessem bele magam.

Nagyon izgatott vagyok a következő szezon miatt - meg voltunk elégedve az Emirates Kupa elsőséggel, és jó volt látni Jack Wilsheret ilyen jól játszani. Továbbá izgatott voltam az új játékosok, mint például Marouane Chamakh játéka miatt is.

Azon a napon, amikor megtudtam Capello döntését, a golfpályán voltam, majd csörgött a telefonom. Sajnos nem tudtam felvenni, de hagyott egy üzenetet a hangpostámon, majd visszahívtam.

Csak annyit mondott: 'Sajnálom. Nem foglak kivinni Dél-Afrikába, de találkozunk a 2012-es Európa bajnokságon.'

Nem tudtam, hogy mit is mondjak erre egyáltalán. Capello ezután jó nyaralást és sok szerencsét kívánt, és azt mondta, hogy hamarosan találkozunk, Én pedig minden jót kívántam neki.

Természetesen csalódott voltam, de azt akartam, hogy a fiúk jó eredményt érjenek el, mert Anglia szurkoló vagyok. 'Sok szerencsét!' mondtam, és letettem a telefont.

Én mindig tiszteletben tartom a menedzser döntését. Ha Arséne hagy ki a mérkőzésből mindig csalódott vagyok, és ezt ki is mutatom. Nem lehetsz boldog, ha nem vagy része a meccsnek. Mindig a pályán akarok lenni, nem számít, hogy mi történik.

Igazából néhány könnycseppet is elmorzsoltam az unokatestvéremnek és az egyik barátomnak.

Egyébként azon a napon játszottam életem legjobb golfmérkőzését.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (56)

14 éve
Törölt felhasználó
tudjá sokat mert kellesz a jobb szélen :)
14 éve
Törölt felhasználó
Majd meglassuk mit mutatol majd. ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Ne röhögtessék már ki magukat! Bő 1 héttel a szezon kezdet előtt adná el az Arsenal Cesct ? Wengert tudom idézni! Kb 1 évvel ezelőtt ezt nyilatkozta: "Látom, hogy ön teszteli a humorérzékem már az év elején. Vigyorgok is, mint a vadalma." Erre én is ezt tudom mondani!

wrighty szerintem Mexes is jó lenne! Azért mondom, hogy is, mert már több embert szóba hoztak velünk, de egy se jött! Mexesért meg ki kéne nyitni a pénztárcát, mert nem 10 millióért adják ide! Jó a magassága, jó korban is van, tapasztalt, erős, szóval ő is jó lenne!
14 éve
Törölt felhasználó
42 millióxDxD ez komoly?
Most télleg teljesen fölösleges ilyen ajánlatokat tenni, ők is tudják h nem fogadják el...

De télleg azon naon felb*szom az agyam h "nem adnak ki irreális összegeket"...
Transfermarkt.de-t nem olvasnak?
Vagy Képes Sportot?xD
De télleg Fabregas reális ára 57 millió K*BASZOTT EURÓ! :coolgrin: :coolgrin: :coolgrin:

Szólj hozzá