Az Arsenal középpályása, Tomas Rosicky szerint itt az idő az Arsenalnak, hogy végetvessen a trófeaéhségüknek, felhasználva az előző szezon hibáit.

Az Ágyúsok hivatalos weboldalának adott nyilatkozatában elárulta, hogy az előző évadban sem kellett sok az aranyéremhez, de valami hiányzott, valami, amit a 29 éves középpályás idé nem szeretne érezni.

Rosickyt ezen a nyáron szóba hozták néhány klubal, de a cseh futballista elárulta, az Arsenal az Ő csapata hiába az 5 éve tartó negatív rekord.

Ha jobban megnézzük, szinte az egész tavalyi szezonban ott voltunk a bajnokesélyesek között. Az ablakon kopogtattunk.

-nyilatkozta Rosicky.

Viszont valami hiányzott, de remélem, hogy tanultunk a leckéből, és nem követjük el azokat a hibákat amit legutóbb csináltunk.

Minden évben a sikerességre törekszünk. Egy nagy klub vagyunk, akik bajnokok akarnak lenni.

Egy trófea begyűjtése óriási motiváltságot jelentene nekem. Minden klubban, ahol játszottam, nyertem valamit, így hát a legfőbb célom, hogy nyerjek itt valamit.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

14 éve
Törölt felhasználó
"tavalyi szezonban ott voltunk a bajnokesélyesek között. Az ablakon kopogtattunk" sztem jövőre menjünk az ajtóhoz és csengessünk!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Hiába mondja ezt, idén is el fogjuk követni azokat a hibákat, mint az előző években. Semmit nem tanulunk. Csak beszélnek a játékosok, de nem tanulnak a hibáikból. Tavaly nem azt mondták a Wigan meccs után, hogy nem szabad le engedni 2-0-nál sem, és még be kell verni párat. Na most pont erre láttunk példát a Celtic ellen. Rögtön leengedtünk. Majdnem rá is basztunk.
14 éve
Törölt felhasználó
hát igen tavaly nem kellet volna sok...de hát ilyen Wigan elleni teljesítménnyel nem lehet bajnokságot nyerni...ahogy elnéztem rosit tavaly év végén és most az emirates cuppon nagyon jól ment neki nasrival együtt felérnek egy jó igazolással---

Szólj hozzá