Csupán két év telt azóta, hogy Alexander Hleb és Mathieu Flamini elhagyta az Arsenal csapatát, ám úgy tűnik, hogy már vissza is térnek Angliába.

Hleb a zavaros angol életre (és az időjárásra) fogta a távozását, míg Flamini álmai klubjában akart játszani, s ez a csapat nem más, mint az AC Milan.

A fehérorosz középpályás csupán 8 mérkőzésen léphetett pályára a Camp Nouban, így hát Guardiola kölcsönadta Őt a Stuttgart csapatának, ám most úgy tűnik, hogy a Fulham 3 millióért megvásárolja Hlebet.

Flamini talán jobban járt a Milannal, mert habár stabil kezdőnek nem nevezhette magát, lehetőséget viszont kapott a bizonyításra. Úgy tűnik a Rossonerik eladnák Őt, s ezt a Liverpool 12 millió fontért meg is tenné, ha Javier Mascherano elhagyja a Vörösöket.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
ezeknek az embereknek volt jövőjük... ide nem kell egyik áruló se. itt lesz Wilshere, aki jobb lesz, mint Hleb és van eg Songunk, aki veri flamot :D Flamini pedig nagy kedvencem volt..
14 éve
Törölt felhasználó
adebayor is jó úton jár :D
14 éve
Törölt felhasználó
Jöjjön vissza mind a kettő, velük voltunk igazán királyok, igaz most utálom őket mint a xart, de ha küzdve visszatérnének talán megbocsájtanák.(bár ez csak álom marad, valszeg mennek angol középcsapatba, Fabregas meg az undor fc-be, na jó ez már a rémálmom:)
14 éve
Törölt felhasználó
2 idióta, hogy elcseszte a karrierjét... 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Hlebet párszor láttam a Stuttgartban játszani ,és akkor a csapat legjobbjának bizonyult. Én örülnék ha visszajönnének ,mert akkor voltunk a legközelebb a bajnoki címtől ,de ennek a valószínűsége egyenlő a nullával. Ettől borzasztóbb hogy a Pool élénken érdeklődik Flamo iránt. Aw is nagyon bántotta ,hogy könnyen ellengette Flaminit anno - vallotta be férfiasan a Mr. Azért elkelne még mind a kettőjük segítsége, mert több kupákban is bajnokesélyesek vagyunk. Bár a jelenlegi szabály szerint nem tudom hogy ez megvalósulhatna,mert még nem néztem utána egészen pontosan. Végül is mindegy ,mert csak én álmodozom. Remélem a többi Arsenal játékosok tanulnak kettőjük hibájukból. Go Gunners !!

Szólj hozzá