A Newcastle United hivatalos weboldalán megjelent a hír, miszerint Sol Cambell egy évre aláírt a klubhoz. A veterán bekk, aki az 5-ös számot fogja viselni a Szarkáknál, elégedetten nyilatkozott a váltása kapcsán.

"A pályafutásom ezen szakaszában el sem tudok képzelni ennél jobb váltást. Csatlakozni egy olyan klubhoz, mint a Newcastle, amelynek büszke tradíciói, öröksége és nagyszerű szurkolói vannak, egyszerűen óriási érzés számomra."

"Szeretnék köszönetet mondani Chris Hughtonnak a belém vetett hitéért, célom, hogy viszonozzam ezt neki és a szurkolóknak. Minden tőlem telhetőt bele szeretnék adni, hogy ez a nagy klub újra Anglia legjobbjai között lehessen."

"Egyszerűen csak játszani akarok, alig tudom kivárni már a kezdést. Korábban többször pályára léptem a St. James' Parkban, igazi híre van a helynek, s ez nagyszerű. Mindig is fantasztikusnak találtam a stadiont, hisz hatalmas atmoszféra uralkodik benne."

"Chris a csapat egységére fókuszál, hogy készen álljunk a szezonra. Mellette Colin Calderwooddal is nagyon jó újra találkozni, akivel még együtt játszottunk a Tottenham színeiben."

"Csodálatos érzés lesz ma reggel kimenni a tréningpályára!"

Az 51 éves Hughton így kommentálta Campbell leigazolását:

"Még akkor ismertem meg Solt, amikor a Tottenhamben játszott, s teljes mértékben tisztában voltam azzal, hogy mit tud nekünk nyújtani, amikor elkezdtünk érdeklődni iránta. Ez a tapasztalat, a minőség, a nyugodt biztosítás hátul, s a vezetés. Ő egy elkötelezett profi, egy igazi plussz a csapat számára, nagyon várom már, hogy újra vele dolgozhassak."

Az oldal nevében szeretnék sok sikert kívánni Campbellnek, aki a visszatérése óta teljes odaadással küzdött az Arsenalért, mint ahogyan azt tette 2001 és 2006 között is!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

14 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek eriCesc-el.
Akkor én is elmondok valamit és ez szerintem jó elmondd mindent az esélyeinkről.és mindezt a tavalyi szezonhoz viszonyítom.

Arsenal: Nem erősödött szinte semmit, de nagyon nem is gyengült. Maradt majdnem ugyan az mint tavaly.

Chelsea: Nem erősödött szinte semmit, de nem is gyengült. Már tavaly is jobb volt nálunk ezért elméletileg idén is előttünk végez majd.

Manchester United: Ugyan az mint a Chelsea. Nem erősödtek, de nem is gyengültek. Ők is előttünk voltak tavaly, ezért szerintem idén is előttünk végeznek majd.

Manchester City: Erősödött a tavalyi évhez, és bár elad kulcsjátékosokat, így is minden posztra lesz 2 jó embere. Szerintem mindenképpen erősödött, és tavaly is csak kicsivel volt mögöttünk. Talán idén ezt a kis lemaradást be is hozza ezzel az erősítéssel.

Tottenham: Nem tudok se erősítésről, se gyengülésről. A BL-ben is fognak játszani, ez sokat ki fog venni játékosaikból, ezért szerintem mögöttünk végeznek.

Aston Villa: Dettó, mint a Tottenham. Ők nem játszanak BL-ben, és bár jó keretük van, mi jobbak vagyunk náluk.

Liverpool: Erősödött tavalyhoz képest egy új edzővel is, így hát mindenképpen komolyabb ellenfél lesz mint tavaly.

Everton: Ők mindig tudnak meglepetést okozni, de nem olyan erősek mint mi. Mögöttünk fognak végezni.

Szerintem így alakult ez a nyár eddig, és nem vagyok optimista a szezont illetően. BL helyre várom a csapatot, de nem bajnoknak. És elmondja amit leírtam, hogy miért.
14 éve
Törölt felhasználó
nem tudom mi lesz itt. úgy tűnik Wenger kezdi a szánalmas vénember benyomását kelteni! Azt hiszem eriCesc ténykifejtése megkérdőjelezhetetlen. megint nem lesz semmi ebből a szezonból. hátulról fenyeget a City és a Tottenham, a MU-val és a Chelsea-vel szemben pedig nem hiszem, hogy sok esélyünk lenne és akkor még ott a vérátömlesztésen átesett Pool ami megint csak egy kiszámíthatatlan csapat.
Na meg a kis csapatoknál hagyomány szerint otthagyott pontok sokasága, a sok értelmetlen döntetlen és vereség. (Stoke, Wigan).

Bosszantó. :grrr:
14 éve
Törölt felhasználó
Azért is sokan keverik a szezont a fazonnal! Vannak pozitív,és negatív szemléletek,de én mindig próbálok a realitás talaján maradni! Reális vagyok,de ez pesszimistának hat köszönhetően az utóbbi évek tapasztalatainak,és az eredményeknek!
Olyan problémákat lehet látni már most a szezon előtt amik kiütköztek tavaly,azelőtt,és 2-3 éve is!
Wenger pedig nem tesz semmit,hogy orvosolja ezeket!

Kezdjük ott,hogy nincs meg az egyensúly a fiatal,és az idősebb,rutinos játékosok között! Ezen a nyáron is,mint minden átigazolási szezonban eddig távoztak tőlünk olyan rutinos 30 közeli,vagy 30-on túli játékosok akik a tapasztalataikkal segíteni tudnák a fiatalokat a fejlődésben,nem mellesleg 1-1 meccs szituációban higgadtabban,rutinjukból adódóan könnyedebben oldanák meg a feladatukat!
Ilyen játékosokra szükség van! Wenger nem mondhatja el egy csatárnak,hogy "fiam,ha ilyen helyzetbe kerülsz, akkor ezt,és ezt,így,és így csináld",mert ő edzőfejjel gondolkodik,és nem egy csatár,vagy védő fejével!

A másik probléma szintén a keret kialakításához kapcsolható,de ez inkább a minőséghez,mint az életkorhoz köthető! Nincs két kezdő 11-ünk amelyik nagyjából hasonló erőkből áll! Nálam itt kezdődik egy jó keret megítélése,és csak ezután veszem számításba a 3. vonalbeli játékosokat,a fiatalokat!
Wenger egy nagyon erős kezdő 11-re építi az egész keretét,és a perememberek minőségét nem veszi figyelembe! Minden új idény közepén jön a kulcsmondat,hogy "rövid a pad",de ez nem azt jelenti,hogy kevesen vagyunk,hanem sokkal inkább a minőségi játékosok hiányát! AW összerak egy nagyon erős kezdőcsapatot,de amikor onnan kiesnek a játékosok,akkor meg vagyunk fogva,mert nincsenek meg a helyettesek, ezért nem lehet "rotálni" sem!

Észre kellene venni ezeket a hibákat,mert ha mindig csak a fiatalokra gondolunk,és a jövő csapatát építjük,akkor sosem leszünk sikeresek,mert ezek csak rész sikerek(1-1 fiatal játékos felfedezése,és klasszissá nevelése)!
14 éve
Törölt felhasználó
Én nem teljesítmény alapján szoktam "szarozni", Song-al nem volt semmi bajom.;)
Hát már igazán jöhetne valami áttörés nála...:D :D

"a lényeg hogy sokan divatoltok és szidjátok a csapatot,amikor gyengébben teljesít amikor meg éppen megy akkor meg mindenki óriási nagy drukker és imádja a csapatot, a hangsúly az óriási véleményváltáson van!"

Ez úgy hülyeség ahogy van...am, lehet vannak ilyen emberkék is... ;)

"az meg hogy én szidom akármelyik játékost,főleg Songot,az abszurd,a már beérő játékosokat mindig is csak dicsértem ahol tudtam!"

Ez tetszett...:D :D
Nekem senkivel nincs bajom a csapatba, csak egyszerűen Bendtner kevés...itt a "csatárhiányra" gondolok...Van Persie-n kívül nincs több minőségi csatár a csapatba, Chamakh az lenne, de még kitudja mi lesz vele, meg ő sem arról híres hogy mekkora gólvágó...
14 éve
Törölt felhasználó
Allen látom nem érted mire akartam kilyukadni,pedig elég egyértelmű szerintem...
Songot azért hozztam fel,mert tavaly mindenki leszarozta,mert szörnyű teljesítményt nyújtott,gondolom te akkoris őt fikáztad,az akkori teljesítménye alapján
Bendtnert is szidod össze vissza,közben meg elég tehetséges,aki ilyen "béna" technikával is ennyi gólt lő azt képzeld el hogyha eljön nála az áttörés és futószalagon szálitaná a gólokat
a lényeg hogy sokan divatoltok és szidjátok a csapatot,amikor gyengébben teljesít amikor meg éppen megy akkor meg mindenki óriási nagy drukker és imádja a csapatot, a hangsúly az óriási véleményváltáson van!
az meg hogy én szidom akármelyik játékost,főleg Songot,az abszurd,a már beérő játékosokat mindig is csak dicsértem ahol tudtam!
mert én nézzek válogatott és olimpiai mérkőzéseket is

Szólj hozzá