Sol Campbell a tegnapi nap folyamán orvosi vizsgálaton vett részt a Premier Ligába visszajutó Szarkáknál, s most már csak alá kell írnia az új kontraktusát, illetve át kell esnie néhány formalitáson, hogy a Newcastle játékosa lehessen.

A hírek szerint a 35 éves bekk hetente 35,000 fontot fog keresni a Szarkák színeiben, akik ingyen szerzik meg az angol válogatott korábbi védőjét, mivel az Ágyúsok a 2009/2010-es szezon végéig kötöttek szerződést vele.

Ha létrejön a transzfer, amely akár 24 órán belül is megtörténhet, akkor Campbell már ötödjére fog ingyen klubot váltani a pályafutása során: 2001-ben a Tottenham Hotspur együttesét hagyta ott, s igazolt az Arsenalba, 2006-ban a Portsmouth játékosa lett, 2009-ben a Notts County gárdájához írt alá, a télen visszatért az Ágyúsokhoz, s most mnden bizonnyal Chris Hughton legénységéhez fog csatlakozni.

A toronymagas bekk távozásával minden bizonnyal érkezni fog Laurent Koscielny után egy újabb középhátvéd az Arsenalhoz, hisz a jövőben Campbell mellett William Gallas és Mikaël Silvestre sem fogja erősíteni az Ágyúsokat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (56)

14 éve
Törölt felhasználó
ricsó! a Szarkáknak a Championship-es kiruccanás után nincs olyan bomba csapata, hogy Campbellt padoztassák...
14 éve
Törölt felhasználó
nembaj h Verthongen bal lábas, mertesacker meg 2ballábas.. ő se jobb
14 éve
Törölt felhasználó
ezért is hoznék 2 kozépso védot...
14 éve
Törölt felhasználó
én meg azt mondom h már most 5 sérültünk van...és ez csak egy mezei felkészülés volt mi lesz a szezonban??!!! wenguskám ide nem csak 2 ember kell ha nem vagy 5.....hiába a jó játékosok ha porcelánból van...és szetem Cambell megszívja a szarkáknál nem fog sokat játszani...
14 éve
Törölt felhasználó
azér egy 180 cm magas Jagielka nem tud olyan magasra ugrani mint a 189 cm magas Cahill,a 194 cm magas Mertecaskerrol nem is beszélve...meg nem is z ugrásrol szol az egész,de a magas test jobban hatástalanítja a Dorgba,Rooney féle erocsatárokat mint a kicsi

Szólj hozzá