A fiatal angolt kihagyták a 2010-es labdarúgó világbajnokság keretéből, ám Arséne Wenger szerint Theo Walcott jól fog reagálni a pályán.

A 21 éves középpályás a kezdetleges 30 fős keretben szerepet kapott, ám Fabio Capello a végleges 23-ba nem nevezte az Arsenal játékosát.

A gall edző biztos abban, hogy Walcott jól fog reagálni az efféle csalódásra.

Theo az edzéseken is nagyon elkötelezett. Mindig jelzi, ha bajban van, egy olyan játékos aki remekül reagál a pályán az ilyenekre.

-nyilatkozta Wenger.

Felhívtam amikor nem került be, [a végső keretbe] és megpróbáltam segíteni, hogy összpontosítson a jövőjére. Theo egy fiatal srác, aki előtt még sok minden van.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
nem volt harcba érte?XD
14 éve
Törölt felhasználó
én nagyon bírom a játékát:D:D10 méteres hátrányból másodpercek alatt csinál 10 méter előnyt:D:Dcsak ő neki is mi a baja?sérülékeny! >:( nem lett volna ennyiszer sérült simán kint lehetett volna a VB-n...de lehet így jobb a lelki állapotának, h ő nem égett le:Dmeg mondhatja: "bezzeg ha én ott lettem volna...":D
14 éve
Törölt felhasználó
henry001!
na ja,sosem felejtem el azt a eccset,hol volt már az 11-es. :coolgrin:
akkor megnyerhettük volna,bár az elődöntőben a Dinamo jött volna
14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=3KSc3Xc1RaU
remélem walcott csinál még pár ilyet!:Dtényleg nem kell hanyat esni tőle, van nekünk egy theonk %-P
14 éve
Törölt felhasználó
Azert nem kell annyira hanyatt esni JC-tol sem,ha nem jon,akkor nem jon!Annyira nem banom,inkabb nezek egy sajat nevelest a palyan,mint egy ex-dinamosat megint(ha valasztanom kell akkor inkabb 1 fiatal jojjon az akademiarol pl Lansbury vagy Wilshere akik tenyleg szeretik ezt a klubbot)!1ebkent is,ember hatra kell nem pedig a tamadok koze!

Szólj hozzá