Arsene Wenger boldog, mert az Arsenal két új igazolása kielégítően teljesített a Barnet ellen tegnap.

A középhátvéd Laurent Koscielny az első félidőt, a csatár Marouane Chamakh pedig a második félidőt játszotta végig, az Ágyúsok 4-0-ra győztek. A mester elégedett mindkettejükkel.

Mindkét igazolásunk jól játszott a neki szánt 45 percben. Koscielny szépen lassan megszokta a levegőben vívandó csatákat, Chamakh pedig kiválóan vitte el az embereket. A kreatív középpályánknak ez fekszik, illik a játékunkhoz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
sajnos nem láttam a meccset de reméljük a többi meccsen is jó teljesítményt nyújtanak
14 éve
Törölt felhasználó
Én 1 meccs után még nem igazán tudom leszűrni,hogy ki lehet nagy hasznára az Arsenal-nak,és ki nem! A felkészülési szakasz végén okosabbak leszünk! Még első benyomásom sincs a két játékosról,mivel Kos-nak tényleg nem volt dolga, Chamakh-nak pedig egy olyan csapatba kellett beállni ahol 3-0-nál már visszafogottabb volt a tempó,nem mellesleg "fiatalokkal(ifikkel)" teletűzdelt játékosokkal kellett együtt játszania,nem pedig a nagy ágyúkkal! (:
14 éve
Törölt felhasználó
Engem igazából egyik játékos teljesítmény sem győzött meg, nem azt mondom hogy rosszak voltak, de sok mindent egyikük sem mutatott. Mind1, lesz még idő a bizonyításra. :)
Remélem a szerdai meccsen Chamakh meglövi első Arsenal-os gólját. :)
14 éve
Törölt felhasználó
hát ja,nem nagyon kapott labdát Chamakh,ha kapott átvette,megtartotta,visszapasszolta,Kosinek meg nem non volt dolga:D
14 éve
Törölt felhasználó
igen, chamakh elég labdabiztos, látszott rajta, h fekszik neki ez a játék.kosi nem sokat ért labdához...reméljük beválik mind2 igazolásunk. wenger minimum egy védőt vegyen!

Szólj hozzá