Az Arsenal élénken érdeklődött Felipe Melo iránt tavaly nyáron, de a pletykák nem csillapodtak idén sem, mivel az Ágyúsoknak szükségük van egy erős védekező középpályásra.

Wenger márciusban elismerte, hogy még mindig figyeli a brazilt, aki megtapasztalhatta milyen kiállítani magát a dél-afrikai világbajnokságon.

Érdeklődtünk Melo iránt tavaly nyáron. A 2009 februárjában zajlott Emiratesbeli barátságos meccsen kiváló teljesítményt nyújtott. Majd jött a Juventus, és leigazolta Őt, de aztán egy olyan szezont produkált, amilyet senki nem várt tőle.

Szerintem jelenleg is egy nagyon tehetséges játékos, aki Gilberto Silvával nagyon hasznos munkát végez a brazilok középpályáján. Még mindig figyeljük Melot.

A Juventus vezérigazgatója, Guiseppe Marotta elárulta, hogy a klub ajánlatokat vár a brazil játékosért.

Melo helyzete ugyanolyan, mint a többi játékosé a klubban. Ezért megteszünk mindent, hogy megvizsgáljuk az esetleges ajánlatokat.

-nyilatkozta Marotta.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Mert flamini menni akart.Kevesellte a pénzt, ezért.
Jól megszívta a milánnal :coolsmile:
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc véleményét osztom!! ;)
Tényleg nemrossz játékos mondjuk, de ha Song úgy játszik a kövi(mostani) szezonban úgymit az előzőben akkor nemfog beférni Melo, és a Cesc, Song, Diaby trió lenne a legjobb szerintem is. Cesc ugye alapból jó, ő a csk, karmester is, aztán Song nagon sokat fejlődött és Diaby is kezd fejlődgetni elmondták róla is, nemvolt rossza szezonban volt egy pár jó meccse, és szerintem mégjobb is lesz ő..
Aztán ott lenne még Nasri vagy Denilson, szóval hát annyira nem lenne neki csodálatos, ha jönne, mer úgy alapból nemhiszem h játszana.. van nekünk jobb is nála.
14 éve
Törölt felhasználó
Clichy egyetértek a hozzászólásod
De Flaminit mért engedtük el mért nem hosszabítottuk meg a szerződését ezt nem teljesen értem
De remélem song idén is remekelni fog
De kéne egy játékos a középpálya meg erősítésére egy kiegészítő játékos (ez a sok sérülés miatt fontos) pl Melo aki sokszor tudna song mellett is játszani
Go gunners
14 éve
Törölt felhasználó
ha nem lett volna Flamini, akk még mindig Gilberto Silva itt lenne.. sajnos flamo lelépett és sztem Wenger arra nem számított a Gilberto elengedésekor. bioztos úgy volt vele h a song-flamo kettős elég lesz. (végül egy évet játszottunk úgy vkpkkel, h azt a poszot nasri v deni játsozza meg) aztán már van egy songunk, akit melo nem fog kiszorítani soha az életben:DD
14 éve
Annyira azért nem balhés, mint a sokak által favorizált Balotelli... Nem tudom, én egy 4-2-3-1-es verzióban Song mellett őt favorizálnám védekező középpályásnak, semmint Diabyt vagy Denilsont. Annak idején pedig van Persie is 'balhés' volt, nem tudom, ha jó árat tudnánk kialkudni, én szívesen látnám a csapatban. Wenger szót tud vele érteni.

Szólj hozzá