Az Arsenal középpályása, Walcott nem mástól, mint jelenleg a világ legjobb játékosától kapott dícsérő szavakat. Az argentín csatár nem érti Fabio Capello döntését, miszerint az angol neve nem szerepelt a Dél-Afrikába utazók között.

Szerintem rossz döntés volt, hogy Theo otthon maradt, bizonyíthatott volna mindenkinek. Tapasztalataim szerint Ő a legveszélyesebb játékos aki ellen játszhattam.

-nyilatkozta Messi.

A Barcelona játékosai nem ijednek meg könnyen, de el kell mondanom, amikor az Arsenal ellen játszottunk, tőle tartottunk a legjobban.

2-0-ra vezettünk az Emiratesben, de bejött Theo és megváltozott a meccs. Nagyon sokat nyomott a latba a jelenléte, s többek között miatta lett döntetlen a mérkőzés.

A visszavágón Pep Guardiola újra elmondta, hogy nagyon figyeljünk Rá, s ezt a legjobb játékosok, mint Xavi vagy Gerard Piqué is így gondolja. 

Amennyit tett a Barcelona ellen, ugyanazt megtehette volna Németország ellen is. Még akkor is, ha Theo nem kezdő, nagyon fontos tagja lett volna Angliának.

A legfelső szinten, a legjobb védőket is megrémíti a sebessége, istenemre mondom, bármelyik védő tartana tőle.

Theo egy nagy játékos, aki még mindig vár a megfelelő alkalomra. Mesterhármast szerzett Horvátország ellen, s a Barcelona elleni mérkőzésen Ő volt a sztár.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Ha jön Cole és formában lesz akkor egyértelműen kezdő lesz de én úgy tudom hogy balon és középen játszik
14 éve
Törölt felhasználó
Ha jól tudna beadni akkor folyamatosan kezdő lehet a következő szezonban! De ha tényleg jön Cole, akkor fel kell kötnie a gatyót, mert Joe, Theo helyén fog játszani!
14 éve
Törölt felhasználó
hát akkor jön a kövi hír..Walcott a Barca új kiszemeltje...am így vissza nézve tényleg befért volna az angol válogatottba..mert se lenon se millner nem volt nagy szám...
14 éve
Törölt felhasználó
Majd bizonyit a PL/BL-szezonban! ;)
14 éve
Törölt felhasználó
henry: teljesen igazad van, egyszerűen ráültek az eredményre, mindig így tettek, de 2-3 gól után... és 1 gól ugye nem gól, tartja a mondás. ettől függetlenül azért érdemelték meg, hogy kiestek, mert amit felipe melo csinált az egyáltalán nem volt sportszerű. játéktudásban viszont bárkit meg tudnának verni a világon, de mentalitás hiányzott( hogy wengert idézzem:)) ez van. mosmár hollandoknak szurkolok

Szólj hozzá