Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint, a két Arsenalos tehetség, Jack Wilshere és Kieran Gibbs hamarosan a Háromoroszlánosok oszlopos tagjai lehetnek.

Az utóbb említett védő sokáig úgy tűnt teljesítményével felhívja magára a figyelmet, ám novemberben Gibbsnek eltörött a lábközépcsontja.

Jack Wilshere egy nagyon érdekes, és jó játékos.

-nyilatkozta Capello, aki játékosaival együtt ma reggel érkezett haza a londoni Heathrow repülőtérre.

Kieran Gibbs a másik ilyen futballista. Remélem, hogy ezek a fiatal játékosok rendben lesznek az elkövetkező hat hónapban is.

Egyébiránt az angol válogatott augusztus 11-én Magyarországgal vív egy barátságos mérkőzést a Wembley Stadionban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Egyszer mintha olvastam volna, hogy kettős állampolgár, de nem emlékeztem rá. Mindig is spanyolként tekintettem rá. :) bocsesz...
14 éve
Törölt felhasználó
Pedig igen! Mivel angol állampolgársága van! Jobban láttam volna őt a kapuban mint Jamest vagy Greent! Egyrészt, mert neki van nemzetközi kupa tapasztalata! Ami igen fontos lett volna!
14 éve
Törölt felhasználó
8nasri8: Almunia nem hiszem, ő ugyanis spanyol...
14 éve
Törölt felhasználó
erre csak azt tom mondani, hogy az idei angol Vb keretben Almunia, Campbell, Wilshere, Gibbs, Walcott sztem simán elfért volna Green, King, Warnock, Heskey és Milner helyett (jó lehet kicsit túl elfogult arsenalos vok, de sztem akk is :coolsmile: )
14 éve
Törölt felhasználó
egyik nagy kedvencemmé lépet elő gibbs nagyon nagy tehetség..néha jobb volt mint clichy..kár h megsérült elmehetett volna a VB.re simán..

Szólj hozzá