Az Arsenal rengeteg kritikát kap amiatt, hogy kevés angol játékos található meg az első számú csapatban, ugyanakkor a helyzet már másképpen fest a tartalék, illetve az utánpótlás keretekben, hiszen ott rengeteg jó képességű angol található.

Fabio Capello, az angolok szövetségi kapitánya is úgy látja, hogy ez lehet Anglia jövője.

"Szerencsés vagyok, hogy alkalmam volt megnézni az Arsenal akadémiáját, ahol az angol válogatott is edzett. Hihetetlenül jól dolgoznak." - mondta Capello.

"Nagyon, nagyon boldog vagyok Anglia jövőjével kapcsolatban, és úgy vélem, ez még jobb lehet."

Capello kicsit kitért a korosztályos válogatottokra, köztük az U-21-es csapatra, amelyik a közelmúltban vesztette el a EB-döntőjét a németek ellen, és amely gárdában Theo Walcott és Kieran Gibbs is játszhatott.

"Nagyon fontos volt, hogy eljussanak a döntőig. Hiába játszik az illető az angol liga valamelyik vonalában, egy nemzeti válogatottban való meccs azért más. Először is meg kell érteni, mit jelent viselni az angol mezt - és ez nagyon fontos."

"Viszont ahogy mondtam, az akadémiák nagyon jól működnek Angliában, és ez látható az eredményekben is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
én olnap után meek nyaralni remélem lesz valami nagy igazolás
15 éve
Törölt felhasználó
NAgyon sok tehetséges angolunk van.Amúgy Eduardo két éve jött.Tavaly csak Nasri,Silvestre és Ramsey.
15 éve
Törölt felhasználó
Anglia jövője itt van nálunk!
15 éve
Törölt felhasználó
hát emberek ma még olvasok az oldalon de holnaptól nyaralok szal majd jjövő hét közwpén leszek...tuti pont akkor igazolunk valakit tavalí eduardot jött akkor mikor nem voltam:S de jöjjenek csak az emberek:D amugy nekünkl van a legjobb ifiakadémiánk meg a barcának.
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem Platini is olvassa majd ezt a hírt...

Szólj hozzá