Nacer Barazite a felkészülési időszak kezdete előtt le fog ülni tárgyalni Wengerrel a jövőjét illetően. Az ifjú játékos szeretné, ha a jövője biztos alapokon állna.

Barazite korábban már szerepelt kölcsönben a Derby County csapatánál, ahol elégedettek voltak a teljesítményével. Az előző szezont a felnőtt kerettel kezdhette meg, a Barnet ellen gólt is szerzett, azonban Ausztriába már nem vitte el Wenger.

A játékos több hónapot hagyott ki különböző sérülések miatt. Egyszer az Arsenal, egyszer pedig egy U21-es válogatott meccsen ugrott ki a válla, s hagyott ki ezáltal több hónapot.

Az UD Salamanca korábban szerette volna végleg leigazolni, de az Arsenal akkor is kijelentette, hogy igényt tart a hollandra.

Barazite hasonló cipőben jár, mint a norvég Havard Nordtveit. Képességeik alapján minketten simán beférhetnének az Arsenal bő keretébe, azonban néhány sérülés vagy egyéb gondok mindig visszarántják Őket.

Több alkalommal voltak már kölcsönben, de az első csapatba még 20 éves koruk ellenére nem tudtak berobbanni. Havard és Barazite is támogatnák azt az ötletet, hogy egy PL csapathoz kerülhessenek tapasztalatot és erőt gyűjteni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
hát nem látok rá esélyt h bekerüljön...még 1 év tp szerzés és talán...csak ne h az legyen h ŐT is aludjuk..
14 éve
Törölt felhasználó
Kölcsön kell adni, mert nincs sok esélye Barazitenak az első csapatba bekerülni jelenleg! :S
14 éve
Törölt felhasználó
jaja,a Blackpoolba beférnének sztem is
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is kölcsön kéne adni őket még egy idényre mégpedig Blackpool lenne a megfelelő csapat nekik! :)
14 éve
Szerintem Nordtveitnek lesz esélye bejutni most az első számú keretbe. Annak idején óriási harc folyt az MU és köztünk hogy leigazoljunk Havardot, nem hiszem, hogy most hagyjuk elveszíteni, ráadásul nem volt éppen két fillér. Koscielny érkezésével is simán lehet esélye, bár Howienak az lenne a jó, ha Sol nem maradna. Ettől függetlenül ha jön mondjuk még Jagielka is, ötödik számú védőként is simán lenne esélye, ismervén a sérüléshullámainkat. Számítok rá az előszezonban mindenképpen.

Szólj hozzá