Miután fizikailag megerősödött a Derby Countynál a Championshipben Nacer Barazite, készen áll a Premier League-re.

A tehetséges holland középályás az egész szezont kölcsönben töltötte. A Derby a kiesés ellen harcolt, és végül nyolc ponttal a kiesőzóna felett végzett.

Barazite 36 alkalommal ölthette magára a Derby mezét, ebből 24-szer kezdő is volt. Járt az Old Traffordon is, Ligakupa meccsen.

Nehéz volt beleszoknia egy teljesen új környezetbe a tartalékban töltött évek után. Ő most elárulja, ez miért volt hasznos:

Mindig nyomás alatt vagy, és nagyon érzed ezt. A tartalékcsapatban csak azért játszol, hogy fejlődj, nem a pontszám a lényeg.

Fizikailag sokat fejlődtem, a Championshipben a jó fizikum alapkövetelmény, és rettentő nehéz labdát tartani és szerezni. A legfőbb dolog az, hogy három pontot kell szerezned a meccsen mindenáron.

Az Arsenal nem a kiesés ellen küzd, hanem a trófeákért. Nagy a különbség eközött, és a kiesés elleni harc között. Úgy érzem, segítettem a Derbynek, és ez jó érzéssel tölt el.

Rengeteget tanultam, és azt állíthatom, hogy az Arsenalhoz egy sokkal tapasztaltabb játékosként térek majd vissza.

Barazite tökéletes kölcsönszerződésnek gondolja az övét, de már a júliusi felkészülési időszakra gondol, az Arsenallal.

Az előszezonra gondolok most. Ott mindent bele fogok adni. A Derbynél a nagycsapatban voltam, és tudom, milyen az idősebbek közt játszani. Bizakodó vagyok, ami a felnőtt gárdába kerülést illeti az Arsenalnál.

Azt is remélem, hogy azok a leckék, amelyeket megtanultam, elég erőt adnak ahhoz, hogy bekerüljek a nagycsapatba. Meg kell mutatnom tudásom legjavát, bizonyítanom kell mindenkinek, nem csak beszélni arról, hogy kész vagyok.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Köszi, h szóltatok, vmit elnézhettem! ;)
15 éve
Törölt felhasználó
tehetséges, de nem védő vagy kp?
15 éve
Törölt felhasználó
AM ő nem védő vagy kp.?
15 éve
Törölt felhasználó
Tervbe van véve, hogy megyünk, mi szerkesztők és ti drukkerek együtt. Szigorúan csak tervbe.
15 éve
Törölt felhasználó
Mentek az AUSZTRIA-i edzőtáborba?

Szólj hozzá