Sol Campbell, aki korábban 2001 és 2006 között játszott az Arsenalban, januárban egy fél évre szóló szerződést írt alá az Ágyúsokkal, s a kora ellenére is megállta a helyét az észak-londoni gárdában.

Azonban az elmúlt hónapokban mutatott teljesítményétől függetlenül kérdések merülnek fel a jövőjét illetően, hisz az Arsenal vezetősége egy szezon erejéig még minden bizonnyal számolna vele, ám a Celtic együttese megakadályozhatja a hosszabbítását egy előnyösebb feltételeket tartalmazó kontraktussal.

Arséne Wenger, aki a Világbajnokság ideje alatt Dél-Afrikában dolgozik tudósítóként, arra a kérdésre, hogy van-e valami hír a hórihorgas hátvédet illetően, így válaszolt: "Nem, nincsenek fejlemények."

Mellékesen meg lehet jegyezni, hogy a francia szakember William Gallas esetleges új szerződése kapcsán is hasonló, egymondatos nyilatkozatokat adott, s mostanra igen valószínűvé vált, hogy a francia védő távozik az Ágyúsoktól, ám lehet, hogy Campbell esetében ez másképp fog alakulni...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
mibaja van Arsene úrnak hogy nem akarja itt tartani? :grrr:
a lehető leghamarabb szerződést kell vele hosszabitani,azt csináljuk mintha hude sok ilyen játékosunk lenne:/
14 éve
Törölt felhasználó
Ki van írva a .com-on, hogy hamarosan igazolunk egy játékost. Természetesen ez Koscielnyi lesz. Csak őt említik abban a hírben. De én mellette nagyon szeretném még Steven Taylort.
14 éve
Törölt felhasználó
Figyu skacok !
nemrég volt olyan hír is , h Wenger figyeli Özilt. Ez most hogy áll ?
Óriási spiller a csávó ! Még egy Rosicky-Özil cserével is kiegyeznék.
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson,DJourou! Ha jön is Savic azt sehol sem írják,hogy Wenger a felnőtt keretben számít rá!Meglepne, ha az első csapatban kapna helyett!

Szólj hozzá